X

Samsung GALAXY S10, iPhone XS, Pixel 3, Specificatiile Comparate

Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S10 Plus, iphone XS, iPhone XS Max, Google Pixel 3, si Samsung GALAXY Note 8 apar intr-o comparatie a specificatiilor care pune putin in perspectiva lumea smartphone in momentul de fata. Vorbim despre cateva dintre cele mai importante smartphone-uri ale momentului, in frunte cu seria Samsung GALAXY S10, care abia a fost prezentata, si este asteptata cu sufletul la gura de catre foarte multi dintre fanii coreenilor.

Samsung GALAXY S10, din start trebuie remarcat faptul ca vorbim despre o premiera cu 12 GB RAM oferiti intr-un smartphone vandut interntional, Lenovo si Xiaomi oferind ceva similar, insa doar pentru piata din China. Nici implementarea a 1 TB de spatiu de stocare in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 nu este o premiera, pentru ca Smartisan R1 a fost primul telefon cu asa ceva, chiar daca acel mediu de stocare este unul de calitate inferioara celor din telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S10 are specificatii de top, dar pretul este marea problema

Trecand acum la specificatiile in sine, puteti observa ca iPhone XS Max are cel mai mare ecran dintre toate, insa telefoanele Samsung GALAXY S10 au cea mai mare rezolutie, si cel mai bun numar de pixeli per inch, peste 500, chiar daca nu e specificat acolo. La procesor, nimic nu intrece A12 Bionic din seria iPhone XS, telefoanele Samsung GALAXY S10 “venind puternic din urma”, insa din pacate nici macar cu Snapdragon 855 nu reusesc sa intreaca procesoarele Apple.

Samsung GALAXY S10, ofera mai mult spatiu de stocare decat celelalte, insa la Apple exista cele mai multe optiuni, iar cand vine vorba de camere, senzorii de 12 megapixeli par sa fie standardul in industrie, desi telefoanele coreenilor au camera tripla. Seria Samsung GALAXY S10 vine cu bateriile mai mari, dar si cu preturi pe masura, dar abia se apropie de ceea ce cere compania Apple pentru telefoanele sale, considerate scumpe de foarte multa lume.

Samsung GALAXY S10, per total in specificatii sunt peste iPhone din unele puncte de vedere, clar peste Google Pixel 3, insa preturile foarte apropiate de cele ale iPhone vor fi marea problema pentru vanzari.

This post was last modified on feb. 21, 2019, 2:17 PM 14:17

Disqus Comments Loading...