X

Samsung, STUPID, GRESEALA GALAXY S10 ce a ENERVAT Clientii

Samsung, a prezentat in mod oficial telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 in cursul zilelor trecute, insa in mod complet inexplicabil s-a facut serios de ras cu lansarea lor, dar si cu unitatile de test trimise catre revieweri pentru testare. Pentru inceput, desi toate telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 au minim 8 GB RAM, modelele de test listeaza ca au doar 6 GB RAM, ceea ce arata ca nici macar angajatii Samsung n-au stiut ce specificatii au telefoanele, ceea ce e foarte stupid.

Samsung, nu s-a oprit totusi aici, iar asta pentru ca inclusiv pe website-ul a listat unele modele Samsung GALAXY S10 cu 6 GB RAM, cele de 1 TB cu 8 GB RAM iar clientii care au dorit sa le cumpere au fost “bagati in ceata” de incapacitatea coreenilor de a isi lista corect telefoanele. Practic, Samsung a generat confuzie in randul clientilor care doreau sa cumpere telefoane cu anumite specificatii, insa nu au facut-o pentru ca nu stiau sigur daca vor beneficia de ceea ce vor.

Samsung se face de ras, listand specificatii gresite in telefoanele Samsung GALAXY S10

Samsung, nu a avut parte de problema aceasta stupida doar aici, pentru ca si telefoanele expuse in magazine pentru testare listeaza tot 6 GB RAM, desi ar trebui sa aiba 8 GB RAM integrati. Mai mult decat atat, inclusiv specificatiile listate in unele magazine sunt gresite, astfel ca foarte multa lume a vazut ca Samsung e incapabila sa afiseze specificatiile corecte pentru produsele sale, ceea ce pune compania intr-o situatie foarte penibila, lipsa de atentie la detalii fiind o mare problema pentru coreeni.

Samsung, a recunoscut ca informatiile afisate in telefoane sunt gresite, si ca ele au de fapt 8 GB RAM, informatiile de pe website-ul sau fiind corectate, iar cele din magazine ar urma sa fie corectate in viitor. Totusi, pentru o companie care vrea sa prezinte lumii cum arata viitorul, problemele de acest gen arata de fapt ca totul e doar o mare pacaleala de marketing, si ca in realitate Samsung are probleme in a-si lista corect produsele abia lansate.

Disqus Comments Loading...