Samsung GALAXY S10, Prima PROBLEMA MARE in fata iPhone XS

Samsung GALAXY S10, are astazi dezvaluita o prima mare problema in fata iPhone XS Max, iata cu ce ii este inferior telefonul produs de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY S10 fragil

Samsung GALAXY S10, apare astazi intr-un prim test de rezistenta care ne arata ca Apple s-a descurcat mult mai bine decat compania coreeana in ceea ce priveste protejarea iPhone XS Max pentru utilizarea zilnica. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca noul Samsung GALAXY S10 are un ecran care se crapa mult mai usor decat cel al iPhone XS Max, chiar din momentul in care este scapat de la zona mediana a corpului pe o suprafata dura.

Samsung GALAXY S10, are ecranul crapat in partile superioare laterale chiar de la prima scapare, ceea ce nu se intampla in cazul iPhone XS Max, care nu scapa fara sa se crape, dar abia dupa ce e scapa din zona capului. Ecranul Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie protejat de sticla Gorilla Glass 6, cel putin in baza informatiilor pe care le-am aflat in legatura cu noul model de smartphone, insa din pacate se pare ca nici macar acest tip de material nu ofera protectie chiar atat de mare.

Samsung GALAXY S10 este mai fragil decat iPhone XS Max

Samsung GALAXY S10, nu a fost promovat de catre cei de la Samsung ca avand un ecran care este protejat foarte bine in caz de impact frontal, iar acest lucru este cat se poate de vizibil, din pacate pentru noi. Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca iPhone XS Max sa aiba un ecran mai rezistent la impact decat Samsung GALAXY S10, insa iata ca acest test ne arata o realitate pe care cei de la Samsung vor dori cu siguranta sa nu o descopere prea multa lume.

Samsung GALAXY S10, nu are o carcasa mai fragila decat cea a iPhone XS Max, in aceasta situatie ambele telefoane avand probleme similare in ceea ce priveste craparea carcaselor la impact. Atat Samsung GALAXY S10, cat si iphone XS Max au costuri destul de ridicate pentru inlocuirea carcaselor si a ecranelor crapate, insa pentru telefonul Samsung preturile de reparatie sunt, cel mai probabil, mai mici decat cele impuse de catre Apple.

Samsung GALAXY S10, este in momentul de fata disponibil pentru precomanda in Romania, si multe alte tari de pe glob, iar din data de 8 martie va fi pus in vanzare in intreaga lume.