X

WhatsApp. Planul Facebook de a DISTRUGE Aplicatia

WhatsApp. Cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta urmeaza sa treaca printr-o schimbare foarte importanta in viitorul nu foarte indepartat, cei de la Facebook anuntand ca sunt pregatiti sa faca acea schimbare pe care nimeni n-o prea vrea. Mark Zuckerberg a publicat o scrisoare deschisa in care isi descrie viziunea cu privire la ceea ce ar trebui sa ofere compania sa pentru WhatsApp, Facebook Messenger, sau Instagram, si nu e chiar ceea ce-ti doresti.

WhatsApp. Toate aceste trei platforme urmeaza sa fie combinate de catre Facebook, cu datele partajate intre ele, asa cum compania a promis ca nu va face vreodata, dar asta inseamna ca si functionalitatea lor urmeaza sa se schimbe. Facebook vrea ca oamenii care folosesc WhatsApp sa discute din aplicatie cu cei care au Facebook Messenger, sau Instagram, iar asta urmeaza sa genereze foarte multa confuzie in randul celor care nu stiu cum functioneaza exact sistemul.

WhatsApp. Planul Facebook de a DISTRUGE Aplicatia

WhatsApp. Pentru ca aceasta functionalitate sa fie oferita, e nevoie ca Facebook sa ia datele din platforma de mesagerie pentru a le interconecta cu cele din Facebook Messenger si Instagram, iar ele vor fi deasemenea folosite inclusiv pentru a afisa reclame. Facebook nu a gasit pana acum o metoda legala de a lua datele celor peste 1.5 miliarde de oameni din WhatsApp, insa cu aceasta initiativa va reusi intr-un final sa intre in posesia lor fara ca autoritatile sa o poata pedepsi pentru ceea ce face.

In a few years, I expect future versions of Messenger and WhatsApp to become the main ways people communicate on the Facebook network. We’re focused on making both of these apps faster, simpler, more private and more secure, including with end-to-end encryption. We then plan to add more ways to interact privately with your friends, groups, and businesses. If this evolution is successful, interacting with your friends and family across the Facebook network will become a fundamentally more private experience.

WhatsApp. Viziunea lui Mark Zuckerberg nu va fi implementata peste noapte, ci va fi nevoie de o perioada lunga de timp pentru ca totul sa fie oferit pentru utilizatori, deci in probabil un an de zile va fi totul impus pentru noi. WhatsApp va avea pana atunci foarte multe schimbari impuse, inclusiv un dark mode, si reclame in sectiunea “Status”, asa ca vom avea multe noutati cu care sa ne obisnuim.

WhatsApp. In momentul de fata platforma de mesagerie este cea mai mare din lumea intreaga, cu peste 1.5 miliarde de utilizatori, fiind aproape de a intrece chiar Facebook.

This post was last modified on mart. 15, 2019, 5:38 PM 17:38

Disqus Comments Loading...