X

WhatsApp. ATENTIE! Noua Functie EXTREM de IMPORTANTA

WhatsApp. Prioritatile celei mai mari platforme de mesagerie de pe planeta incep sa se schimbe, si o noua functie extrem de importanta a fost anuntata astazi pentru a schimba intr-o buna masura experienta de utilizare. Mai exact, WhatsApp incearca sa rezolve problema stirilor false care sunt in continuare raspandite prin intermediul platformei sale, asa ca a gandit o functie menita sa rezolve problema imaginilor modificate care nu prezinta realitatea.

WhatsApp. In imaginea de mai jos puteti vedea aceasta noua functie pregatita pentru aplicatie, ea permitand cautarea unei imagini pe internet pentru a verifica daca ea este intr-adevar reala, sau modificata. Practic, daca o persoana va trimite o anumita imagine, indiferent de ce tip este, aplicatia WhatsApp va va permite sa o cautati cu browserul telefonului pentru a-i verifica veridicitatea si a nu va lasa pacaliti de catre persoane care nu va doresc in mod neaparat binele.

WhatsApp. ATENTIE! Noua Functie EXTREM de IMPORTANTA

WhatsApp. Daca doriti sa verificati acea imagine, atunci ea va fi incarcata automat in Google Search, si va fi comparata cu miliardele de imagini pe care le-a analizat compania americana pe website-urile de pe internet. Daca acea imagine exista si in alte forme pe internet, atunci aplicatia WhatsApp va deschide automat browserul telefonului si va afisa lista de rezultate oferite de catre Google, pentru ca voi sa vedeti daca acea imagine e cea originala, sau una modificata.

WhatsApp. Functia este foarte importanta, pentru ca asa poate fi redusa raspandirea de stiri false prin imagini modificate in mod malitios de catre persoane care nu vor decat sa le faca rau altor oameni. In mod frecvent sunt modificate tot felul de imagini, pentru ca este extrem de usor de facut, si sunt trimise prin WhatsApp, sau alte aplicatii de mesagerie, catre oameni care nu stiu ce primesc, dar se incred in imaginile primite, mai ales daca vin de la cunoscuti.

WhatsApp. Nu se stie cand anume va fi lansata aceasta functie pentru utilizatori, insa ea va fi extrem de utila, si ar putea reduce intr-adevar raspandirea de stiri false.

This post was last modified on mart. 17, 2019, 4:44 PM 16:44

Disqus Comments Loading...