X

Apple a LANSAT NOI Casti AirPods cu Incarcare Wireless

Dupa luni si luni de zvonuri, iata ca astazi compania Apple a lansat o noua pereche de casti AirPods care vin cu incarcare wireless. Vorbim despre o noua versiune a AirPods care are un chip H1, posibilitatea de a activa Siri cu o comanda vocala, dar care au deasemenea si autonomie mai buna, plus un Bluetooth mai rapid.

Noile AirPods sunt vandute de catre compania Apple la preturi care variaza intre 160 de dolari si 200 de dolari, versiunea care are carcasa cu incarcare wireless fiind mai scumpa. Foarte multa lume a cerut implementarea de incarcare wireless pentru AirPods, cei de la Apple au ascultat doleantele, dar cer si mai multi bani pentru acest privilegiu.

AirPods au incarcare wireless, dar sunt mai scumpe

Noul chip H1 creste autonomia bateriei pentru vorbit la telefon cu pana la 50%, si face mai rapida trecerea de la un iDevice la altul, cu de pana la 2 ori. Carcasa noua poate fi incarcata wireless printr-un port Lightning, sau folosit cam orice alt pad wireless comptibil Qi, un LED pentru incarcare fiind deasemenea vizibil pentru a sti cand au suficienta energie.

Apple vinde separat noua carcasa pentru AirPods la pretul de 80 de dolari, deci daca nu vreti sa schimbati actualele casti, puteti cumpara doar carcasa, si ati scapat de o cheltuiala. Cresterea pretului pentru noua pereche de AirPods este o miscare foarte interesanta facuta de catre Apple, insa avand in vedere popularitatea lor, lumea tot le va cumpara.

This post was last modified on mart. 20, 2019, 4:05 PM 16:05

Disqus Comments Loading...