X

Facebook Messenger. NOUA GROZAVA Schimbare, EXTREM de BUNA

Facebook Messenger. Pentru a doua cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta a fost implementata in aceasta seara o noua schimbare extrem de utila de care toata lumea ar trebui sa stie chiar in acest moment. Vorbim despre o modificare facuta pentru aplicatia Facebook Messenger care este disponibila pentru telefoanele iPhone, sau cele cu sistem de operare Android, ea aducand o functie care ma mir ca nu a fost implementata inca de acum cativa ani de catre Facebook.

Facebook Messenger. Atunci cand vorbiti cu pritenii vostri in aplicatie, si primiti mai multe mesaje, probabil ca uneori sunteti frustrati din cauza faptului ca nu puteti raspunde la unul dintre mesajele anterioare, si trebuie sa raspundeti sub toate cele primite, facand referire la unul dintre ele. Ei bine, incepand de astazi, aplicatia Facebook Messenger ne va oferi posibilitatea de a raspunde direct la oricare dintre mesajele primite de la interlocutori, un noi buton special fiind integrat.

Facebook Messenger. NOUA GROZAVA Schimbare, EXTREM de BUNA

Facebook Messenger. Pentru a putea folosi acest nou buton este necesara atingerea indelunga a unuia dintre mesajele primite in aplicatie, iar separat de caracterele emoji afisate in noul meniu, veti vedea si un buton cu o sageata indoita. Apasarea sa va permite scrierea unui mesaj care va fi afisat in conversatie direct sub cel primit de la interlocutor, iar asa acea persoana cu care vorbiti prin Facebook Messenger va sti ca raspunde exact la acel mesaj, si nu la altele.

Facebook Messenger. Aceasta noua functie ne permite sa raspundem la alte mesaje text, la imagini de tip GIF, la clipuri video, poze, sau chiar caractere emoji, deci nu prea exista limite in ceea ce priveste tipul de mesaj. Noua functie pentru Facebook Messenger este extrem de utila in cadrul grupurilor de conversatii, unde veti putea raspunde la anumite mesaje, in loc sa intrati intr-o conversatie fara ca lumea sa aiba habar despre ceea ce vorbiti acolo.

Facebook Messenger. Noua functie este implementata in cele mai recente versiuni ale aplicatiilor celor de la Facebook, si e posibil sa trebuiasca sa instalati actualizari noi, care ar putea fi disponibile chiar astazi.

This post was last modified on mart. 25, 2019, 4:08 PM 16:08

Disqus Comments Loading...