X

Samsung Anunta Vanzari PROASTE si pentru 2019

Samsung a avut un an 2018 foarte prost din punct de vedere al vanzarilor, iar asta in situatia in care modelele de telefoane lansate de catr coreeni n-au fost chiar atat de apreciate de catre clienti. Pentru 2019 se spera ca lansarea Samsung GALAXY S10 sa rezolve aceasta problema, iar CEO-ul grupului, Kim Ki-nam, anunta ca lucrurile nu vor sta prea bine, dar nu neaparat pentru compania sa, ci pentru ceilalti producatori de smartphone-uri din intreaga lume.

Samsung se asteapta ca vanzarile de componente pentru smartphone-uri sa scada semnificativ in cursul anului 2019 pentru ca vanzarile de telefoane vor fi mult mai mici decat se asteptau partenerii coreenilor. CEO-ul grupului Samsung nu sunt ca si a sa companie va fi afectata, insa telefoanele sale sunt produse cu componente cumparate tot de la alte divizii din grup, deci e posibil sa existe pregatire si pentru o asemenea situatie in anul 2019.

Samsung Anunta Vanzari PROASTE si pentru 2019

Samsung se asteapta ca vanzarile de chip-uri de memorie sa fie in principal afectate pentru ca daca vanzarile de smartphone-uri scand, producatorii nu vor mai cumpara la fel de multe componente precum in anii trecuti. Nu se stie cam cu cat ar urma sa scada vanzarile pentru cei de la Samsung din cauza scaderii interesului pentru smartphone-uri, insa e posibil sa fie vorba despre sute de milioane, sau chiar miliarde de dolari, ceea ce e o problema foarte mare.

The upbeat outlook for mobile devices in China contrasts with the company’s more pessimistic take on 2019, with trade tensions, weak economic growth and softer demand for memory chips expected to weigh on operations. We are expecting many difficulties this year such as slowing growth in major economies and risks over global trade conflicts.

Samsung se asteapta ca vanzarile de componente pentru smartphone-uri sa scada in 2019, insa face deasemenea investitii in a-si imbunatati procesele de fabricatie pentru a oferi componente si mai bune in anii urmatori. Chiar daca vanzarile de smartphone-uri vor scadea in 2019, cei de la Samsung se asteapta ca in anii urmatori ele sa intre pe crestere multumita noilor componente mai performante care vor fi integrate in telefoanele ce vor ajunge in magazine.

Samsung lanseaza un avertisment destul de dur pentru investitorii care se asteapta la o evolutie foarte buna a companiei in 2019, insa intreaga piata smartphone sufera, nu doar o companie.

This post was last modified on mart. 20, 2019, 6:39 PM 18:39

Disqus Comments Loading...