X

Windows 10. ANUNT despre LANSAREA April 2019 Update

Windows 10. Dupa cum prea bine stiti deja, in momentul de fata este in plin proces de pregatire pentru lansare April 2019 Update, urmatoarea mare actualizare pe care compania Microsoft o va oferi pentru utilizatorii din lumea intreaga. April 2019 Update are in momentul de fata numele de cod 19H1, si este testat de cateva luni bune, foarte multe versiuni beta ale acestei actualizari pentru Windows 10 fiind lansate pentru a fi testate de catre utilizatori.

Windows 10. Lansarea April 2019 Update se apropie cu pasi repezi in momentul de fata, iar asta pentru ca Microsoft a grabit lansarile de actualizari noi pentru versiunile beta, ajungand la noi versiuni la doar 4 zile una de cealalta. Mai mult decat atat, actualizarile cele mai recente au adus din ce in ce mai putine rezolvari pentru problemele descoperite in Windows 10, semn ca Microsoft a cam pus lucrurile la punct, si se pregateste sa ofere April 2019 Update pentru toata lumea.

Windows 10. ANUNT despre LANSAREA April 2019 Update

Windows 10. Microsoft a anuntat deasemenea ca nu va mai face schimbari pentru aplicatiile native oferite in cele mai recente actualizari pentru April 2019 Update, deci lansarea sa va avea loc, cel mai probabil destul de curand. Cele mai recente versiuni beta ale Windows 10 nu sunt lipsite de orice fel de probleme, unele cu o serie de placi de sunet ramanand in continuare, dar si cu software-ul anti-trisat, care a fost implementat in anumite jocuri oferite public.

Windows 10. Este foarte putin probabil ca April 2019 Update sa fie lansat de catre compania Microsoft chiar fara vreo problema, asa ca e bine sa fiti foarte constienti de acest lucru inainte de publicarea versiunii. Chiar si asa, Microsoft va incerca sa evite cu April 2019 Update umilinta de care a avut parte anul trecut cu actualizarea lansata in aceeasi perioada pentru Windows 10, ea fiind retrasa si reparata inainte de a fi oferita din nou pentru toti utilizatorii.

Windows 10. Asa cum ii spune denumirea April 2019 Update va fi lansat in luna aprilie, deci nu va asteptati ca actualizarea sa fie pusa in distributie inainte de aceasta perioada.

This post was last modified on mart. 20, 2019, 5:03 PM 17:03

Disqus Comments Loading...