X

Telefoanele Chinezesti DEPASESC TOTAL iPhone, Spun Magazinele

Telefoanele create de catre producatorii chinezi depasesc iPhone din toate punctele de vedere, conform unor informatii venite chiar de la partenerii Apple care vand produsele in magazinele proprii din China. Conform partenerilor locali ai Apple, telefoanele chinezesti sunt mult mai populare pentru ca ofera functii foarte apropiate de cele ale iPhone, dar la preturi cu mult mai mici, ceea ce ii convinge pe clienti sa ignore cu precadere produsele americanilor.

Se pare ca foarte putini dintre chinezii care isi fac upgrade pentru telefoane aleg sa treaca de la un brand local la cel al Apple, majoritatea renuntand la iPhone pentru telefoanele fabricate de catre producatorii locali. Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, si alte companii chinezesti, fac telefoane care copiaza functiile majore din iPhone, ofera altele proprii, componente de ultima generatie, dar au preturi cu sute de dolari mai mici decat cele ale iPhone.

Telefoanele Chinezesti DEPASESC TOTAL iPhone, Spun Magazinele

Huawei a castigat foarte multi clienti dupa implementarea unor camere care s-au dovedit a fi mult mai bune decat cele din iPhone, atat pentru inregistrarea de selfie-uri, cat si pentru inregistrarea de poze si clipuri video normale. Apple a ramas cu mult in urma chinezilor in ceea ce priveste calitatea camerelor, dar si a numarului de megapixeli, ceea ce a inceput sa conteze mai mult pentru consumatori decat modul in care arata efectiv pozele facute.

Of those people who are upgrading, there are many switching from Apple to Chinese brands but very few switching from Chinese brands to Apple. People are more attached to their phone than ever and have higher expectations for the function and experience it offers. The response has been constant upgrading of hardware specs. Most Chinese smartphone buyers are not ready to shell out beyond $1,000 for a phone. This left a gap in the below-$800 segment, which Chinese vendors grabbed with both hands.

Apple continua sa piarda in fata producatorilor chinezi, si pana acum nu a gasit ceva care sa poata fi implementat in iPhone si sa ii readuca vanzarile bune pe care le-a generat odata cu telefoanele sale. Apple inca face telefoane foarte bune, foarte dorite, insa marea sa problema sta in faptul ca ele sunt foarte scumpe, iar aici producatorii chinezi castiga, compania Apple fiind nevoita sa-si reduca substantial preturile pentru a vinde in continuare in cantitati mari.

Problemele pe care Apple le are in China, exista si in alte zone de pe glob, americanii avand nevoie de o schimbare in strategie, pentru ca aceste noi modele scumpe ale iPhone nu mai sunt atat de populare.

This post was last modified on mart. 28, 2019, 12:21 PM 12:21

Disqus Comments Loading...