X

Apple va Lansa iPhone 11 cu o Schimbare Mult Asteptata

iPhone 11 va fi lansat de catre compania Apple cu o schimbare pe care foarte multa lume o asteapta inca din momentul in care iPhone X a fost prezentat oficial, dar care din pacate nu a ajuns la utilizatori. Mai exact, desi cei de la Apple au implementat un sistem de incarcare rapida pentru telefoanele lor inca din 2017, nu au inclus in cutie si un incarcator rapid, dar asta urmeaza sa se schimbe cu lansarea iPhone 11, ceea ce este o veste foarte buna pentru toata lumea.

iPhone 11 urmeaza sa aiba inclus un incarcator de 18W, care va facilita incarcarea rapida a telefonului adica 50% din baterie va putea fi incarcata in doar 30 de minute, mai incet decat in cazul Huawei P30 Pro, sau Samsung GALAXY S10, din pacate. In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce ar trebui sa aiba iPhone 11 inclus in cutia in care va fi livrat, adica un cablu de incarcare USB-C to Lightning, dar si un incarcator rapid de 18W, tot USB-C.

iPhone 11 va avea un incarcator USB-C de 18W

iPhone 11 a avut pana acum zvonite informatii contradictorii cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere pe partea de incarcare rapida, unii spunand ca acest incarcator de 18W va ajunge, altii ca nu va mai ajunge. Sursa informatiilor de astazi a furnizat in trecut foarte multe date valide cu privire la produsele celor de la Apple, asa ca e de asteptat ca si acum sa aflam detalii adevarate cu privire la ceea ce va avea iPhone 11 pe partea de incarcare rapida.

In addition, the next iPhone seems to continue to adopt the Lightning connector, but the charging cable has been changed to the USB-C to Lightning cable, and it seems that the attached power adapter may also be changed to the Apple 18W USB-C power adapter is.

iPhone 11 le va oferi clientilor exact ceea ce ofera telefoanele Android, pentru ai lor clienti, lacomia companiei Apple putand fi intr-un final data la o parte, pentru ca americanii si-au cam batut joc de clienti. In timp ce Samsung si Huawei au incarcatoare rapide incluse in cutiile telefoanelor, Apple si-a batut joc de clienti timp de 2 ani de zile cu incarcatoare foarte slabe, si o functie de incarcare rapida pentru care trebuiau investitii de zeci bune de dolari, dar iPhone 11 ar trebui sa rezolve problema.

iPhone 11 va avea conferinta de lansare organizata in toamna acestui an, cel mai probabil prin septembrie, asa ca ramane atunci sa vedem toate noutatile pregatite de catre compania Apple.

This post was last modified on mart. 23, 2019, 7:48 PM 19:48

Disqus Comments Loading...