X

Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus este denumirea platformei prin care compania Apple va distribui filmele si serialele originale in care investeste sute de milioane de dolari de aproape un an de zile. Multe vedete de la Hollywood au fost contractate pentru a produce filme si seriale pentru Apple TV Plus in ultimele luni, iar astazi totul a devenit oficial in cadrul conferintei.

Apple TV Plus vine ca o completare pentru Apple TV Channels, platforma care va fi lansata inclusiv in Romania, deci este de asteptat ca si filmele si serialele originale Apple sa ajunga la noi. Apple TV Plus are in spate unii dintre cei mai buni actori, regizori, scriitori, sau producatori de filme si seriale, Apple incercand sa faca cel mai bun continut original posibil.

Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus va resuscita o veche revista numita “Amazing Stories”, Steven Spielberg urcand pe scena conferintei de astazi pentru a prezenta viziunea sa cu privire la acest proiect. Jennifer Aniston, Steve Carell si Reese Whiterspoon au urcat deasemenea pe scena pentru a anunta serialul “The Morning Show” in care prezinta viata prezentatorilor emisiunilor difuzate dimineata in SUA.

Jason Momoa, starul Aquaman, a fost deasemenea prezent pe scena pentru a discuta despre serialul “See” care prezinta o lume apocaliptica in care toti locuitorii planetei sunt orbi.

Apple TV Plus va fi lansat deasemenea in toamna, la fel ca Apple TV Channels, iar Apple promite ca separat de filmele si serialele care vor fi disponibile la inceput, altele vor fi adaugate in fiecare luna.

This post was last modified on mart. 25, 2019, 8:40 PM 20:40

Disqus Comments Loading...