X

Google Photos. Functie NOUA LANSATA pe Telefoane

Google Photos. Aplicatia pentru telefoane este in mod constant actualizata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar astazi vorbim despre o noua functie foarte utila care este oferita. Mai exact, incepand de astazi Google Photos le ofera utilizatorilor recomandari pentru a taia si ajusta documentele pe care le-au scanat, sau pe care le-au pozat, totul in ideea ca acestea sa para ca si cum ar fi fost scanate cu un scanner, nu pozate cu un telefon.

Google Photos. Noua functie este gandita special doar pentru docuemnte, sau chitante care au fost pozate de catre utilizatori, deci nu va puteti folosi de ea si pentru alte tipuri de imagini pe care le aveti salvate. Google Photos incearca sa-i ajute pe utilizatori sa faca aceste poze mult mai usor de citit, dar sa si arate mai bine decat in mod normal, totul fara a fi nevoiti sa foloseasca o aplicatie speciala pentru a scana documente, sau chitante, ceea ce este grozav.

Google Photos. Functie NOUA LANSATA pe Telefoane

Google Photos. Sugestiile facute de catre aplicatie pentru modificarea documentelor sunt similare cu cele facute pentru modificarea altor poze existente in librariile utilizatorilor, asa ca n-ar trebui sa fie nimic diferit de vazut. Sugestiile sunt facute de catre Google Photos doar pentru documentele recunoscute de catre software, astfel ca daca in poza nu sunt recunoscute documente, atunci aplicatia nu va afisa vreo recomandare pentru voi, dar puteti face toate modificarile manual.

Google Photos. Acceptarea sugestiilor de modificare va afisa un meniu special prin care acestea vor putea fi facute, acesta fiind optimizat special pentru a modifica asemenea tipuri de documente. Google Photos are o functie care permite scanarea de poze pentru salvarea in platforma, iar functiile de editare sunt dstul de similare, partea interesanta fiind ca aplicatia permite deasemenea compararea originalului cu versiunea modificata pentru a vedea ce s-a imbunatatit.

Google Photos. Noua versiune a aplicatiei pentru Android are disponibila in momentul de fata aceasta functie foarte interesanta.

This post was last modified on apr. 3, 2019, 11:32 AM 11:32

Disqus Comments Loading...