X

Windows 10. O Veste GROZAVA, una PENIBILA de la Microsoft

Windows 10. O veste grozava si una penibila au venit astazi de la compania Microsoft cu privire la viitoarea versiune a sistemului de operare pentru calculatoarele sale, situatia fiind una cu adevarat inedita. Vorbim intai despre vestea penibila care are legatura cu Windows 10, mai exact, compania Microsoft a anuntat ca October 2018 Update este in sfarsit suficient de stabil pentru a fi distribuit la scara larga pentru utilizatori, inclusiv cei care folosesc sistemul de operare in companii.

Windows 10. Lansarea October 2108 Update a avut loc in octombrie 2018, dar actualizarea a fost retrasa de vreo 2 ori si reparata de catre compania Microsoft inainte de a fi relansata, pentru ca abia acum sa fie oferita in versiune finala. Este penibil sa vedem cum s-a chinuit Microsoft 6 luni de zile sa ofere o actualizare atat de importanta pentru Windows 10, compania americana nereusind sa rezolve de la bun inceput probleme grave care au frustrat foarte multi utilizatori.

Based on the data and the feedback we’ve received from consumers, [manufacturers], [software vendors], partners and commercial customers, Windows 10 version 1809 has transitioned to broad deployment.

Windows 10. O Veste GROZAVA, una PENIBILA de la Microsoft

Windows 10. A doua veste despre care vorbim astazi este una grozava, deoarece se pare ca April 2019 Update este cam gata pentru lansare in cursul lunii urmatoare, care incepe maine, sau cel putin asa par sa stea lucrurile. Windows 10 a avut o problema serioasa raportata de catre utilizatorii care testeaza versiunile beta, insa se pare ca aceasta a fost rezolvata de catre compania Microsoft, iar acum lucrurile par sa fi intrat pe fagasul normal pentru lansarea actualizarii.

Many games that use anti-cheat software have released fixes for the issue causing PCs to bugcheck (GSOD). The upgrade block that prevents Windows Insiders from updating to the latest build will be removed soon.

Windows 10. Microsoft a reusit deasemenea sa rezolve si problemele din cauza carora utilizatorii de placi video Creative nu-si puteau folosi componentele pentru a reda sunetele, iar toate lucrurile par sa intre pe un fagas normal. Din cate se pare, Windows 10 ajunge in forma sa finala pentru a fi pus in distributie pentru lumea intreaga, iar asta ne da de inteles ca Microsoft pregateste foarte curand lansarea April 2019 Update pentru toata lumea.

Windows 10. Teoretic, actualizarea ar trebui sa fie disponibila luna viitoare pentru toata lumea de la compania Microsoft, insa ramane de vazut daca se va intampla intr-adevar asta.

This post was last modified on apr. 5, 2019, 2:29 PM 14:29

Disqus Comments Loading...