X

Google Maps. ASA joci SNAKE Acum si DUPA 1 Aprilie

Google Maps. Ca farsa de 1 aprilie, compania Google a lansat pentru aplicatia de harti posibilitatea de a juca jocul Snake, facut foarte popular pe telefoanele Nokia in trecut, dar acum ajunge mult mai departe decat atat. Mai exact, toti cei care sunt interesati sa joace Snake in Google Maps o pot face chiar in acest moment de pe telefoane mobile, tablete, sau calculatoare, insa jocul va ramane inclusiv dupa data de 1 aprilie pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google Maps. Daca sunteti interesati sa jucati jocul Snake si dupa data de 1 aprilie, atunci in aceasta pagina puteti incerca jocul in acest moment, si puteti sa va distrati doborand recordurile mari inregistrate si de catre altii. Desi pentru telefoane mobile exista foarte multe jocuri care il emuleaza pe cel Snake, pentru Google Maps a fost implementata o versiune ceva mai retro a jocului gandit pentru telefoanele Nokia, dar cu siguranta va veti distra serios cu el.

Google Maps. ASA joci SNAKE Acum si DUPA 1 Aprilie

Google Maps. Pe telefoane mobile si tablete puteti controla trenuletul din joc, care preia rolul sarpelui, folosind atingeri intreprinse in diverse regiuni ale acestuia, asa cum este si normal. Pe calculatoare veti putea folosi tastatura acestora pentru a controla trenuletul, ceea ce nu face experienta chiar atat de usoara, insa in ciuda acestui lucru, aveti in Google Maps un joc foarte interesant de care va puteti bucura chiar in momentul de fata de oriunde si oricum.

Google Maps. Nu se intampla foarte des ca Google sa le ofere utilizatorilor jocuri pe care sa le poata incerca in cadrul platformei pentru harti online, asa ca ceea ce vedem astazi este intr-adevar inedit. Totul a inceput ca o mica farsa de 1 aprilie, insa cei care folosesc Google Maps au parte de acest joc inclusiv dincolo de aceasta data, ceea ce este o veste extrem de buna pentru toata lumea, lucru care ar trebui sa ne bucure pe toti.

This post was last modified on apr. 1, 2019, 12:41 PM 12:41

Disqus Comments Loading...