X

Apple Music a DEPASIT Spotify, in mod SURPRINZATOR

Apple Music a depasit in mod neasteptat compania Spotify in ceea ce priveste numarul de abonati pe care-i are in momentul de fata, anuntul fiind complet neasteptat pentru multa lume. Mai exact, conform presei din SUA, Apple Music ar fi reusit sa depaseasca Spotify in ceea ce priveste numarul de abonati in aceasta tara, realizarea companiei Apple fiind uimitoare.

Apple Music ar avea 28 de milioane de abonati in SUA, in timp ce Spotify ar avea 26 de milioane de abonati, cei din Cupertino avand nevoie de peste 3 ani pentru a-i intrece pe suedezi. Informatiile privind numarul de abonati ai celor doua companii nu au fost publicate vreodata, insa presa din SUA a reusit sa discute cu surse din interiorul lor pentru a confirma cifrele Apple Music si Spotify.

Apple Music inca nu a reusit sa depaseasca Spotify in ceea ce priveste numarul de utilizatori care folosesc gratuit platforma, si cel mai probabil nu o va face prea curand. Trecand dincolo de SUA, Spotify inca are de aproape 2 ori mai multi abonati decat Apple Music la nivel global, iar aici americanii au sanse foarte mici de a recupera diferenta uriasa.

Apple Inc.’s streaming-music service has been adding subscribers in the world’s biggest music market more rapidly than its Swedish rival—a monthly growth rate of about 2.6% to 3%, compared with 1.5% to 2% for Spotify—the people said.

This post was last modified on apr. 10, 2019, 7:22 PM 19:22

Disqus Comments Loading...