X

Android. Functie NEASTEPTATA LANSATA Global Azi

Android. Astazi a fost lansata o noua functie extrem de utila pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind oferita acum ceva timp doar in SUA, insa in momentul de fata ar trebui sa fie disponibila pentru chiar toata lumea. Mai exact, vorbesc despre faptul ca aplicatia YouTube pentru Android ofera in sfarsit posibilitatea de a vedea clipurile video prin sistemul picture-in-picture pe telefoanele si tabletele utilizatorilor din lumea intreaga incepand din acest moment.

Android. Pentru utilizatorii de calculatoare functia a fost lansata acum ceva timp, ea fiind initial oferita doar pentru cei care folosesc versiunea premium a YouTube, insa iata ca e oferita si pentru cei care nu au abonamente. Pe telefoanele Android sistemul le va permite utilizatorilor sa vada clipurile video intr-o fereastra in timp ce navigheaza prin interfata aplicatiei si cauta alt continut pe care sa il urmareasca, sistemul in sine fiind unul foarte apreciat de catre cei din SUA.

Android. Functie NEASTEPTATA LANSATA Global Azi

Android. Fereastra in care sunt redate clipurile video poate fi vazuta inclusiv in ecranul principal de aplicatii, sau chiar peste alte aplicatii, astfel ca nu doar in cea YouTube este vizibil pentru utilizatori. Asta ofera posibilitatea de a urmari un clip video din YouTube chiar si in timp ce utilizatorii Android vor sa faca si altceva, acest nivel de multitasking fiind practic motivul principal pentru care exista atat de multa libertate insistemul de operare al celor de la Google.

Android. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata acest sistem, fereastra in care sunt redate clipurile video fiind foarte simpla, afisand doar continutul, fara vreo optiune de control. Nu se stie daca Google va implementa vreodata optiuni de control pentru utilizatorii sai, insa in Android orice e posibil asa ca nu trebuie exclusa aceasta posibilitate pentru un sistem de operare cu atat de multi utilizatori activi la nivel global acum.

Android. Avand in vedere ca functia a fost abi de azi activata la nivel global, va fi nevoie de cateva zile pentru ca toata lumea sa o poata vedea in aplicatia YouTube.

This post was last modified on apr. 12, 2019, 12:16 PM 12:16

Disqus Comments Loading...