X

Samsung IGNORA o PROBLEMA URIASA a GALAXY S10

Samsung alege sa ignore o problema foarte mare a telefoanelor din seria GALAXY S10, compania coreeana preferand sa isi indrepte atentia spre cu totul alte lucruri, cand ar trebui sa fie mai atenta la altceva. Mai exact, saptamana trecuta a aparut un clip video care ne demonstreaza cum poate fi pacalit cititorul de amprente din telefoanele GALAXY S10, insa compania Samsung nu-si prea bate capul cu aceasta problema, cel putin nu deocamdata.

Samsung a lansat chiar ieri o actualizare pentru telefoanele din seria GALAXY S10, insa in loc sa faca cititorul de amprente mai sigur, sau macar sa vorbeasca despre problema de securitate, doar l-a facut mai rapid. Actualizarea pentru telefoanele GALAXY S10 lansata de catre compania Samsung in cursul zilei de ieri va creste viteza cu care se face citirea amprentei si deblocarea, insa in ceea ce priveste pacalirea cu amprente printate 3D, lucrurile nu se schimba in vreun fel.

Samsung IGNORA o PROBLEMA URIASA a GALAXY S10

Samsung a implementat in telefoanele din seria GALAXY S10 cititoare de amprente optice si ultrasonice, modelele S10 si S10 Plus avand cele din urma modele, iar acestea sunt putin mai incete decat cele optice, dar teoretic mai sigure. Ei bine, despre siguranta nu mai putem spune absolut nimic “de bine”, insa in ceea ce priveste viteza de deblocare, modelele mai scumpe ale seriei GALAXY S10 ar trebui sa aiba parte de o imbunatatire radicala, cel putin teoretic.

Samsung nu a prea intrebat lumea vreodata daca vrea deblocare mai rapida, sau siguranta mai multa, insa cred ca oamenii ar fi optat pentru cea de-a doua parte, in loc de prima, pentru ca asa ar fi si normal. Desigur ca nici Face ID, care este mai incet decat un cititor de amprente, nu e mai sigur decat telefoanele celor de la Samsung, insa in ziua de astazi mai nimic nu este 100% sigur si gandit pentru a fi imposibil de spart, din pacate pentru noi.

This post was last modified on apr. 19, 2019, 3:28 PM 15:28

Disqus Comments Loading...