X

eMAG. NOUTATI IMPORTANTE LANSATE in Aplicatia iPhone, Android

eMAG. Cel mai mare magazin online din Romania are aplicatii pentru iPhone si Android care te ajuta sa cumperi mai usor cand nu esti in fata unui calculator, iar in aceasta pagina poti descoperi cum le poti descarca foarte usor. Noaptea trecuta cei de la eMAG si-au actualizat aplicatia pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad, iar in ea au inclus o serie de noutati foarte interesante de care toti clientii se pot bucura in momentul de fata daca o folosesc.

eMAG. Prima schimbare importanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone este legata de posibilitatea de a cauta printre filtrele care ofera mai multe optiuni, astfel incat sa gasiti mai usor produsele dorite. Incepand de acum, aplicatia celor de la eMAG permite deasemenea folosirea filtrului de pret astrel incat sa putem seta o suma minima, si una maxima, pentru produsele pe care vrem sa le cumparam, asa cum se intampla si pe website-ul magazinului.

eMAG. NOUTATI IMPORTANTE LANSATE in Aplicatia iPhone, Android

eMAG. Aplicatia pentru iPhone si iPad are deasemenea “imbunatatiri pentru pagina de produs”, ceea ce este destul de vag, iar magazinul online nu explica prea clar ce inseamna in realitatea. Aplicatia care poate fi descarcata din aceasta pagina aduce deasemenea si mai multe informatii in zona in care sunt lasate review-urile pentru produsele listate de catre eMAG,

eMAG. In final, ultima modificare facuta pentru aplicatia magazinului online aduce pentru utilizatori posibilitatea de a afla si estimarea timpului de livrare pentru produsele vandute prin intermediul Marketplace-ului, adica de catre partenerii magazinului. Toate aceste noutati sunt disponibile chiar in acest moment in cadrul aplicatiei pentru iPhone si iPad lansata de catre cei de la eMAG, astfel ca va puteti bucura de ele dupa ce faceti instalarea in terminale.

eMAG. Inclusiv o aplicatie pentru telefoanele Android este disponibila in Google Play, ea fiind deasemenea actualizata recent, dar cu noutati diferite.

This post was last modified on apr. 13, 2019, 8:54 AM 08:54

Disqus Comments Loading...