X

Facebook Messenger, DARK MODE LANSAT, CUM il Activezi

Facebook Messenger. Acum cateva saptamani v-am spus cum puteti activa noul dark mode pentru aplicatia de mesagerie a celor de la Facebook, insa folosirea acelui truc nu mai este necesara incepand de astazi. Compania Facebook a anuntat in mod oficial faptul ca Facebook Messenger are lansat noul dark mode pentru toata lumea din acest moment, iar mai jos puteti vedea cum poate fi activata foarte usor tema intunecata a aplicatiei pe iOS si Android.

Facebook Messenger. In imaginea animata de mai jos puteti vedea cat de usor poate fi activat dark mode de catre oricine in momentul de fata, iar asta in conditiile in care pana acum era nevoie de putina complicare pentru a face asta. Acum Facebook Messenger are un simplu buton afisat pentru toata lumea prin care noul dark mode poate fi activat in mod universal in intreaga aplicatie, in doar o secunda oricine putand atransforma intreaca interfata inceva mai putin obositor pentru ochi.

Facebook Messenger, DARK MODE LANSAT, CUM il Activezi

Facebook Messenger. Spre deosebire de implementarile anterioare facute de catre Facebook, vorbim aici despre intunecarea intregii interfete a aplicatiei pentru iOS si Android, totul fiind implementat asa cum isi doresc utilizatorii. Activarea acestui dark mode face aplicatia Facebook Messenger mult mai placuta la utilizare, pentru ca intreaga interfata alba nu mai este atat de obositoare pentru ochi, si implicit nu consuma la fel de multa energie in folosire.

Facebook Messenger. Aici vedem pentru prima oara implementarea unui dark mode intr-o aplicatie a celor de la Facebook, iar asta in conditiile in care oamenii asteapta inclusiv in WhatsApp, sau aplicatia Facebook ceva similar. Lansarea acestui dark mode in Facebook Messenger este un test facut de catre compania Facebook pentru a vedea cam cata popularitate are o schimbare de acest gen, activarea facuta de catre toata lumea motivand si implementarea sa la scara larga.

Facebook Messenger. Noul dark mode a fost lansat la nivel global astazi, insa activarea in diverse zone de pe glob ar putea dura pana la cateva zile, deci daca inca nu va apare optiunea, trebuie sa mai aveti rabdare.

This post was last modified on apr. 15, 2019, 8:59 PM 20:59

Disqus Comments Loading...