X

Huawei P30 PRO a PIERDUT ceea ce CONTA cel mai MULT

Huawei P30 PRO a pierdut ceea ce conta cel mai mult pentru telefonul care abia a fost lansat pe piata de catre compania chinezeasca, iar lovitura a venit “din senin”, si va conta foarte mult in evolutia vanzarilor in anumite tari. Mai exact, v-am spus ieri ca Huawei P30 PRO si-a pierdut suprematia in fata Samsung GALAXY S10 5G in ceea ce priveste camera foto, fiind egalat de catre telefonul companiei coreene, ceva ce nimeni nu credea ca ar fi posibil vreodata.

Ei bine, iata ca a fost posibil, iar Huawei P30 PRO a ramas fara suprematia in domeniul foto pentru telefoanele mobile premium, ceea ce va afecta vanzarile in tarile in care Samsung GALAXY S10 5G este deasemenea vandut. Pot spune sincer ca nu ma asteptam ca Huawei P30 PRO sa fie depasit in 2019 de vreun alt model de smartphone in ceea ce priveste capacitatea de inregistrare a pozelor si clipurilor video, insa iata ca acest lucru s-a intamplat, din pacate pentru chinezi.

Huawei P30 PRO a PIERDUT ceea ce CONTA cel mai MULT

Huawei P30 PRO este vandut cam peste tot in lume, spre deosebire de Samsung GALAXY S10 5G, ceea ce este de foarte mare ajutor pentru chinezi, cel putin deocamdata, pana cand Samsung va extinde disponibilitatea. Un alt avantaj sta in faptul ca Huawei P30 PRO este cu vreo 300 de dolari mai ieftin decat Samsung GALAXY S10 5G, dar nu vine cu suport pentru aceasta tehnologie extrem de asteptata, asa ca din acest punct de vedere Huawei este un dezavantaj.

Huawei P30 PRO a venit cu un upgrade major pentru camera quad in comparatie cu cea tripla implementata in seria anterioara, insa chiar si asa, Huawei nu s-a bucura de prea multa suprematie pe piata. Exista totusi si o parte buna in faptul ca Huawei P30 PRO si-a pierdut suprematia in segmentul foto pentru smartphone-uri, iar asta pentru ca Samsung a fost obligata sa inoveze in acest domeniu, si arata ca poate tine pasul cu cei de la Huawei.

Huawei P30 PRO este un smartphone foarte bun, care isi merita fara discutie banii, dar iata ca 2019 nu va fi anul in care Huawei va domina telefoanele in segmentul foto.

This post was last modified on apr. 26, 2019, 5:26 PM 17:26

Disqus Comments Loading...