X

Samsung GALAXY FOLD. GRESEALA din SCANDALUL #Foldgate

Samsung GALAXY FOLD. Stiti cu siguranta ca primele unitati trimise spre review jurnalistilor au ajuns sa fie stricate in doar o singura zi de utilizare de catre acestia. In unele cazuri problema din scandalul #Foldgate a stat in baza faptului ca jurnalistii au dezlipit de pe unitatile Samsung GALAXY FOLD un sticker care protejeaza ecranul, si il distruge daca e dezlipit.

Samsung GALAXY FOLD. Ei bine, se pare ca problema cea mai mare a venit tocmai din cauza faptului ca Samsung nu a avertizat cum trebuie jurnalistii cu privire la problema. Desi imaginea de mai jos a aparut pe internet si arata un avertisment pentru utilizatorii Samsung GALAXY FOLD prin care li se cere sa nu dezlipeasca acea folie, ea nu exista pe unitatile de test.

Samsung GALAXY FOLD a fost trimis fara avertizari privind ecranul

Samsung GALAXY FOLD. Jurnalistii americani au primit telefoanele cu doar o simpla folie aplicata pe ele, si desigur ca niciunul nu stia ca ea nu trebuie dezlipita, asa ca unii au facut asta. Din pacate, decizia lor de a dezlipi folia de protectie a ecranuui a avut drept rezultat distrugerea acestora, iar vina pentru aceasta problema sta la Samsung, care trebuia sa ii avertizeze in prealabil.

Samsung GALAXY FOLD. Livrarea unor telefoane atat de scumpe fara mesaje de avertizare privind problemele care pot aparea cu ele nu este o decizie chiar atat de buna pentru companie. E foarte sigur si ca unii dintre clienti ar face exact acelasi lucru daca nu ar avea mesaje foarte clare care sa le spuna ca dezlipirea foliei va duce la distrugerea ecranului.

Lansarea nu e amanata, dar va veni cu avertismente

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea noilor modele de telefoane nu va fi amanata din cauza acestor probleme, compania coreeana spunand ca programul de punere in vanzare nu se schimba. Schimbari vor fi totusi pentru avertizarile care vor exista pe ecranele telefoanelor, clientilor urmand a li se explica foarte clar ca nu trebuie sa dezlipeasca acele folii.

Primul telefon pliabil al companiei Samsung trebuia sa aiba parte de un start entuziasmant, insa in urma acestui scandal, multa lume se va gandi de 2/3/4 ori daca sa-l mai cumpere.

This post was last modified on apr. 18, 2019, 3:32 PM 15:32

Disqus Comments Loading...