X

Samsung. Se CHINUIE sa REZOLVE o URIASA PROBLEMA

Samsung. Compania coreeana se chinuie in momentul de fata sa rezolve o problema uriasa care a cam acaparat atentia intregii planete in ultimele zile, si care pare sa fie fara un final fericit pentru ea, din pacate. Mai exact, vorbesc despre problemele pe care compania Samsung le are cu telefoanele Samsung GALAXY FOLD, ea incercand in continuare sa tina ascunse detaliile importante privind motivele din spatele esecului seriei de telefoane pliabile.

Samsung. Cei de la iFixIt au publicat in cursul zilei de ieri un clip video in care explicau posibilele motive din spatele defectelor care au dus la stricarea ecranelor Samsung GALAXY FOLD, si a amanarii lansarii, ce trebuia sa aiba loc azi. Acel clip video pare sa fi suparat compania Samsung, care desi se pare ca nu ar fi cerut in direct asta, a reusit sa le dea de inteles celor de la iFixIt ca ar fi mai bine sa stearga respectivul clip video de pe YouTube, lucru care s-a si intamplat.

Samsung. Se CHINUIE sa REZOLVE o URIASA PROBLEMA

Samsung. Telefonul dezasamblat de catre companie a fost primit de la un partener al coreenilor, iar acesta ar fi primit o cerere de a cere stergerea clipului video, iFixIt facand acest lucru pentru a-si mentine buna relatie cu aceasta companie. Samsung nu a oferit vreo explicatie pentru decizia de a cere ascunderea dezasamblarii Samsung GALAXY FOLD, insa acel clip video a inceput sa ajunga si pe alte platforme de partajare de clipuri video, asa ca lumea il poate vedea in continuare.

We were provided our Galaxy Fold unit by a trusted partner. Samsung has requested, through that partner, that iFixit remove its teardown. We are under no obligation to remove our analysis, legal or otherwise. But out of respect for this partner, whom we consider an ally in making devices more repairable, we are choosing to withdraw our story until we can purchase a Galaxy Fold at retail.

Samsung. In momentul de fata inginerii companiei coreene se chinuie sa gaseasca motivele din cauza carora telefonul s-a stricat in mainile jurnalistilor, dar si solutii pentru ca acest lucru sa nu se intample cand telefoanele vor ajunge la clienti. Totusi, cererea de a ascunde acel clip video cu dezasamblarea ar putea fi o dovada foarte buna a faptului ca motivul real din spatele problemelor telefonului Samsung a fost dezvaluit, lucru care sigur nu-i prea cinsteste pe coreeni.

Samsung se chinuie cu un telefon extrem de scump

Samsung. In momentul de fata compania coreeana pare a fi cam depasita de situatia in care se afla, iar asta in conditiile in care a incercat sa faca in asa fel incat lucrurile sa para ca sunt normale cu telefoanele sale. Samsung a mai lansat telefoane cu probleme in trecut, insa aceasta este prima oara cand nu minte “pe fata”, si incearca sa rezolve problemele produsului, probabil si pentru ca inca nu a fost lansat, si mai crede ca poate “salva” ceva din situatia existenta.

Samsung. Toata problema aduce aminte de anul 2017, cand Samsung GALAXY NOTE 7 a fost lansat ca o mica bomba in mainile si buzunarele clientilor suficient de curajosi incat sa decida sa cumpere telefoanele mobile. Cei de la Samsung nu s-au prea invatat minte din acea experienta, sai au decis sa forteze lansarea Samsung GALAXY FOLD inainte de a fi pregatit, doar ca acum vorbim despre un telefon de 2000 de dolari, nu de 800.

This post was last modified on mai 5, 2019, 12:44 PM 12:44

Disqus Comments Loading...