X

Facebook. VIDEO cu DARK MODE, Interfetele Web si din Aplicatii

Facebook. Aseara compania americana a anuntat schimbari foarte mari pentru aplicatiile iOS si Android, insa inclusiv pentru website-ul sau, totul fiind gandit pentru a face experienta de utilizare mult mai buna. Compania Facebook va pune accent mult mai mare pe grupurile de conversatii si pe evenimente, lasand News Feed-ul pe un plan secund pentru a convinge oamenii sa discute mai mult in privat, decat sa partajeze continut in cadrul platformei sale.

Facebook. Interfata web, dar si aplicatiile, vor deveni mult mai simple multumita schimbarilor impuse de catre compania americana, intregul look urmand a fi serios modificat in lunile urmatoare pentru toata lumea. Puteti vedea in clipurile video de mai jos cam cum arata ceea ce vrea compania Facebook sa ne ofere, iar multa lume nu e prea multumita de intregul design alb care a fost gandit de catre dezvoltatorii celor din Menlo Park in ultimele luni de zile.

Facebook. VIDEO cu DARK MODE, Interfetele Web si din Aplicatii

Facebook. Compania americana a anuntat ca noua interfata pentru web si aplicatii urmeaza sa fie disponibila pentru foarte multi dintre utilizatori chiar din cursul zilei de ieri, actualizarile fiind facute direct din serverele companiei. Asta inseamna ca daca aveti acum instalate cele mai recente actualizari pentru aplicatiile companiei Facebook, in curand ar trebui sa vedeti si modificarile implementate de catre americani, iar pe web ar trebui sa se intample ceva similar in urmatoarele zile.

Facebook. Conform informatiilor oferite de catre compania americana, noul dark mode va fi intai implementat in interfata web in sectiunea Watch, care permite vizualizarea de clipuri video, iar mai apoi va fi oferita si in restul interfetei. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum arata noul dark mode in interfata web a platformei Facebook, iar inclusiv in aplicatia pentru iOS si Android va fi oferit in viitorul apropiat pentru toti utilizatorii.

Facebook. Dupa cum stiti deja, toate aceste schimbari vor fi oferite in urmatoarele luni prin activare direct din serverele celor din Menlo Park, asa ca in general n-ar trebui sa facem nimic pentru a vedea noutatile.

This post was last modified on mai 9, 2019, 7:47 AM 07:47

Disqus Comments Loading...