X

Fortnite. SURPRIZA MARE care SCHIMBA TOTAL Jocul

Fortnite. Cel mai popular joc online de pe planeta este recunoscut de foarte multe luni multumita faptului ca are implementate in mod constant foarte multe schimbari bune pentru utilizatori, iar acum vorbim despre una care va schimba total jocul pentru anumite persoane. Mai exact, vulcanul aparut in sezonul 8 in cadrul jocului Fortnite a inceput sa erupa in mod spontan, iar asta aduce multe schimbari pentru toti jucatorii in momentul de fata.

Fortnite. Inclus in februarie in joc, vulcanul a inceput sa erupa dupa ce acum cateva saptamani au inceput sa apara si primele semne ca va acoperi intreaga harta cu lava vulcanica, astfel ca unii dintre jucatori asteptau cu nerabdare aceasta schimbare. Vulcanul a inceput sa emane fum negru care a acoperit cerul din apropierea sa, lava vulcanica incepand sa curga din vulcan, sau diverse zone din apropierea sa, cutremure puternice fiind resimtite in diverse zone din harta.

Fortnite. SURPRIZA MARE care SCHIMBA TOTAL Jocul

Fortnite. In momentul de fata, pentru a creste intensitatea eruptiei, jucatorii trebuie sa arunce diverse materiale si munitie intr-un obiect extraterestru aparut pe harta, acesta trebuind umplut pentru ca vulcanul sa erupa cu puterea sa maxima. Nu se stie care va fi efectul final al acestei eruptii, insa toti jucatorii se asteapta ca lumea virtuala a Fortnite sa se schimbe serios in momentul in care se va intampla acest eveniment important pentru insula din joc.

Fortnite. Toate acestea se intampla inainte ca sezonul 9 al jocului sa inceapa, iar asta urmeaza sa se intample foarte curand, pentru ca au trecut deja peste 2 luni din momentul in care sezonul 8 a fost lansat, iar lumea inca mai asteapta foarte multe noutati. Fortnite a avut in ultima vreme parte de foarte multe schimbari interesante, iar pentru sezonul 9 lista va fi cu siguranta cel putin la fel delunga, insa in zilele urmatoare ar trebui sa aflam tot mai multe detalii despre schimbare.

This post was last modified on mai 2, 2019, 6:54 AM 06:54

Disqus Comments Loading...