X

WhatsApp. Lovitura DURA! Vestea de care ne TEMEAM

WhatsApp. Din pacate, o veste foarte proasta a venit astazi pentru cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar foarte multi dintre utilizatori vor fi cu siguranta extrem de suparati sa afle ceea ce se intampla. Mai exact, se pare ca WhatsApp are eliminat in totalitate noul dark mode din cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android, iar asta dupa ce a fost imbunatatit in mod constant in ultimele saptamani pentru telefoane.

WhatsApp. Stiti cu siguranta despre faptul ca noul dark mode este in plin proces de pregatire pentru iOS si Android inca de acum cateva luni, multe imagini cu noutatile sale fiind prezentate pe internet, insa din pacate din Android a disparut complet. Informatia vine de la unul dintre cei mai prolifici leaker de informatii privind WhatsApp, iar din pacate nu exista nicio explicatie logica, sau clara, cu privire la motivul din spatele eliminarii functiei.

WhatsApp. Lovitura DURA! Vestea de care ne TEMEAM

WhatsApp. Problema cea mai mare este ca a fost eliminat nu doar dark mode-ul pe partea de interfata, ci si orice fel de referinte din codul sursa al aplicatiei, deci vorbim despre o eliminare totala facuta de catre compania americana. E posibil ca aceasta schimbare sa nu insemne absolut nimic pentru implementarea dark mode-ului in WhatsApp, dar pe de alta parte e posibil ca totul sa fie doar o dovada a faptului ca implementarea e prea dificila, si poate imposibila.

WhatsApp. Versiunile beta ale aplicatiilor sunt cele prin care se testeaza functii noi inainte de implementare, foarte multe schimbari fiind facute constant, asa ca disparitia noului dark mode ar putea fi doar parte din procesul normal. Pe de alta parte, foarte multa lume incepe deja sa se intrebe daca WhatsApp va mai implementa acest dark mode inapoi din moment ce l-a eliminat, insa nu cred ca exista inca motive de ingrijorare, cel putin deocamdata.

WhatsApp. Din moment ce Facebook a implementat dark mode in Facebook Messenger, si a anuntat unul pentru website-ul sau, urmeaza sa avem parte de aceste schimbari pentru intreaga platforma foarte curand.

This post was last modified on mai 9, 2019, 2:29 PM 14:29

Disqus Comments Loading...