X

Windows 10. Noi SCHIMBARI Inspirate de la Apple

Windows 10. Printre toate modificarile pregatite de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga exista si schimbari care au fost trecute cu vederea de catre unii, iar asta desi ele sunt totusi demne de mentionat, chiar de catre Microsoft. Mai exact, vorbim despre o schimbare de aspect pentru Windows 10 pregatita de catre compania Microsoft, iar mai jos puteti vedea ca interfata urmeaza sa aiba noi colturi rotunde pentru ferestrele pe care le deschidem in calculatoare.

Windows 10. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noua interfata cu colturi rotunde pentru sistemul de operare al companiei Microsoft, el semanand si mai mult cu sistemele de operare pentru terminale mobile, ceea ce nu e o surpriza. Aplicatia “Search” din Windows 10 este prezentata cu aceasta modificare, insa compania Microsoft nu o pregateste pentru May 2019 Update, ci pentru versiunea 20H1, adica acea actualizare care va fi lansata peste un an de zile.

Windows 10. Noi SCHIMBARI Inspirate de la Apple

Windows 10. Schimbarea aduce interfata intr-o forma mult mai apropiata de cea pe care o are macOS, compania Apple oferind de ani de zile interfata intr-un format similar, asa ca modificarile celor de la Microsoft doar aduc putina egalitate intre sisteme. Compania Microsoft a eliminat colturile rotunde din interfetele sistemelor sale de operare incepand cu Windows 8, insa iata ca in 2020 vrea sa readuca in Windows 10 acest aspect, care este destul de apreciat de catre multi dintre utilizatorii sai.

Windows 10. Partea interesanta este ca Microsoft vrea sa aduca aceasta schimbare de design inclusiv in alte produse pe care le vinde, totul facand parte din design-ul “Fluent”, care va fi vizibil pe Xbox, Office, si nu doar atat. Pentru Windows 10 a fost anuntat aceasta schimbare de strategie in ceea ce priveste design-ul tocmai pentru a aduce elemente de noutate importante pentru aspect, astfel incat sistemul de operare sa fie mai atractiv pentru oameni.

Windows 10. Avand in vedere ca aceste schimbari sunt testate de catre compania Microsoft in momentul de fata pentru 2020, n-ar trebui sa ne asteptam ca ele sa fie implementate intre timp, deoarece asta nu se va intampla.

This post was last modified on mai 11, 2019, 4:31 PM 16:31

Disqus Comments Loading...