X

WhatsApp. ATENTIE! NU va mai Functiona pe Aceste Telefoane

WhatsApp. O alerta emisa de catre compania americana cu ceva timp in urma va intra in vigoare in perioada urmatoare, iar pe aceste modele de telefoane aplicatia nu va mai putea fi folosita de catre utilizatori. Vorbim despre un proces normal al celor de la WhatsApp, care elimina suportul pentru anumite modele de telefoane la perioade regulate de timp deoarece acestea sunt prea vechi, au sisteme de operare prea vechi, su nu pot avea parte de suport in continuare.

WhatsApp. Compania americana anuntase de ceva vreme ca va sista suportul pentru anumite modele de telefoane care ruleaza anumite versiuni ale sistemelor de operare Windows Phone, Android, sau iOS, iar acum totul incepe sa devina mai clar. Conform celor de la WhatsApp, pentru Windows Phone va fi sistat complet suportul pana in anul 2020, iar din moment ce Microsoft a luat decizia de a face exact acelasi lucru, era de asteptat ca Facebook sa nu lucreze diferit.

WhatsApp. ATENTIE! NU va mai Functiona pe Aceste Telefoane

WhatsApp. In cazul Android, orice versiuni mai vechi de Android 2.3.7 nu vor mai putea rula aplicatia companiei americane incepand cu data de 1 februarie 2020, deci va trebui facuta o actualizare pentru ele. Nici telefoanele iPhone care au iOS 7, sau mai vechi, nuvor mai putea rula aplicatia WhatsApp. ATENTIE incepand cu data de 1 februarie 2020, deci fie se face un update pentru ele la o versiune mai noua, fie se inlocuiesc in totalitate telefoanele.

WhatsApp. In cazul iOS, numarul de telefoane care mai ruleaza acea versiune a sistemului de operare este mic, pentru ca vasta majoritate a utilizatorilor fie au facut update la un iOS mai nou, fie upgrade la alte telefoane. In cazul Android, inca mai exista modele care ruleaza versiuni atat de vechi, iar aceste persoane nu vor mai putea folosi WhatsApp, din pacate, asa ca va fi nevoie sa-si schimbe telefoanele pentru a putea instala o versiune mai noua a sistemului de operare.

WhatsApp. Acestea fiind spuse, daca aveti un terminal cu un asemenea sistem de operare, va trebui sa renuntati in curand la el, sau la platforma de mesagerie.

This post was last modified on mai 18, 2019, 8:32 PM 20:32

Disqus Comments Loading...