X

WhatsApp. Doua NOI Functii pentru Telefoane

WhatsApp. Evolutia celei mai mari aplicatii de mesagerie de pe planeta continua fara oprire, iar astazi vorbim despre doua noi functii care au fost descoperite, si care vor fi disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga destul de curand. Prima functie despre care vorbim este implementata in meniul prin care sunt partajate poze si clipuri video catre alte persoane, iar mai jos puteti vedea cum arata aceasta schimbare pregatita pentru WhatsApp.

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca aplicatia urmeaza sa afiseze pentru utilizatori o noua interfata in care este vizibil numarul de poze care urmeaza sa fie trimis catre o alta persoana, dar si dimensiunea totala a acestora. Schimbarea poate parea minora, dar este extrem de importanta pentru cei care au abonamente de telefonie cu trafic limitat, sau care se afla intr-o zona cu semnal prost, ori o tara straina, dimensiunea putandu-i convinge sa nu mai trimita pozele, sau sa trimita mai putine.

WhatsApp. Doua NOI Functii pentru Telefoane

WhatsApp. Cea de-a doua functie este una oarecum la fel de interesanta, mai exact, aplicatia urmeaza sa afiseze in notificari inclusiv stickerele animate, ceva ce pana in momentul de fata era oferit doar de catre Facebook Messenger. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum urmeaza sa arate aceasta functionalitate pentru aplicatia WhatsApp, ea facand trimiterea de mesaje mult mai distractiva, insa acelasi lucru este valabil si pentru vizualizarea lor.

WhatsApp. Deocamdata aceasta schimbare este impusa doar pe telefoanele Android, nu si pe cele cu sistem de operare iOS, deci in cazul iPhone e nevoie de ceva mai multa rabdare pentru ca lucrurile sa ajunga si acolo. WhatsApp mai are si alte cateva functii noi pregatite pentru lansare in lumea intreaga, printre ele numarandu-se un dark mode, reclame pentru sectiunea “status”, si alte schimbari mai mult, sau mai putin, dorite de catre oameni.

This post was last modified on mai 20, 2019, 5:54 PM 17:54

Disqus Comments Loading...