X

Gmail. Noua Functie SURPRIZA LANSATA de Google

Gmail. O noua functie surpriza a fost lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga la foarte mult timp dupa ce a inceput sa fie ceruta de catre cei care folosesc platforma in viata de zi cu zi. Mai exact, Gmail pentru Android are in cea mai recenta versiune integrat suport pentru Google Tasks, un sistem care a fost lansat de ceva timp, dar care ajunge sa fie oferit in mod oficial abia acum.

Gmail. Versiunea pentru web a foarte popularei platforme de email a avut implementata integrarea pentru Google Tasks inca de anul trecut, insa in aplicatiile mobile ea s-a lasat indelung asteptata, cel putin pana in acest moment. Acum utilizatorii Android pot instala actualizarea cea mai recenta pentru aplicatia Gmail, si se pot bucura de integrarea cu Google Tasks pentru a beneficia de functii care ii ajuta sa foloseasca platforma mai usor.

Gmail. Noua Functie SURPRIZA LANSATA de Google

Gmail. Adaugarea de email-uri la Google Tasks se face foarte simplu, utilizatorii trebuind doar sa acceseze meniul special integrat in interfata de scriere, sau citire, si sa aleaga noua optiune “Add to Tasks” pentru a adauga email-ul. Daca aplicatia Google Tasks nu este deja instalata in telefoanele Android, atunci utilizatorii vor fi directionati din Gmail catre Google Play Store pentru a instala aplicatia Google Tasks si a finaliza adaugarea in respectiva platforma.

Said redesign also brought Tasks integration to Gmail for web, which proved to be a very convenient feature, indeed, but it didn’t appear in the Gmail app for reasons unknown. This changes with the latest update, which finally introduces Google Tasks integration to the Android Gmail app.

Gmail. Cei care au deja aplicatia instalata vor avea adaugat email-ul la list “to do”, impreuna cu orice fel de detalii care sunt disponibile pentru adaugare in momentul de fata impreuna cu un email, astfel ca nu veti uita s ail trimiteti. Pentru fiecare dintre email-urile preluate din Gmail pot fi adaugate si “subtask-uri” pentru Google Tasks, astfel ca exista un control mult mai fin decat in mod normal, iar asta contribuie la imbunatatirea experientei de care au parte utilizatorii.

Gmail. Desi Google Tasks a fost anuntata in mod oficial pentru lansare cu urmatoarea versiune a aplicatiei pentru Android, nu ar fi exclus ca lansarea sa fie facuta in mod progresiv in intreaga lume.

This post was last modified on mai 22, 2019, 7:20 PM 19:20

Disqus Comments Loading...