X

Samsung GALAXY NOTE 10. Veste URIASA despre Noul Ecran

Samsung GALAXY NOTE 10. Fanii care asteapta noile modele de telfeoane ale companiei Samsung au astazi parte de o veste foarte importanta cu privire la noul ecran care va fi integrat in telefon, iar noutatea este una demna de atentia noastra. Mai exact, un test facut pentru browserul care este integrat in Samsung GALAXY NOTE 10 ne arata in premiera care va fi diagonala ecranului care va fi integrat de catre Samsung pentru clientii sai.

Samsung GALAXY NOTE 10. Stiti deja ca doua modele de telefoane vor fi lansate in aceasta vara de catre Samsung, o versiune standard, si una Pro, iar pentru ele vor fi oferite ecrane cu diagonale diferite, in premiera. Conform testului pentru benchmark, Samsung GALAXY NOTE 10, si Samsung GALAXY NOTE 10 Pro vor avea rezolutia de 3040 x 1440 pixeli, iar asta in conditiile in care vor avea si diagonale diferite, ceea ce reprezinta marea schimbare pregatita pentru aceasta serie de telefoane mobile.

Samsung GALAXY NOTE 10. Veste URIASA despre Noul Ecran

Samsung GALAXY NOTE 10. Conform rezolutiei listate, dar si a faptului ca o rata de aspect de 19:9 este asteptata pentru telefoane, se pare ca versiunea standard va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch, iar versiunea Pro unul cu diagonala de 6.75 inch. Atat modelul standard, cat si modelul Pro vor fi vandute in versiuni 5G, tot cu ecrane de diagonala diferita, iar asa seria Samsung GALAXY NOTE 10 va avea specificatii demne de un telefon premium lansat in a doua parte a anului 2019.

Samsung GALAXY NOTE 10. Avand ecrane cu diagonala atat de mare, noile telefoane vor avea un foarte mare avantaj in fata iPhone 11, sau a altor telefoane din China, exceptie facand Huawei MATE 30 PRO, care este zvonit sa ajunga cu un ecran similar. Anul trecut acelasi test ne-a dezvaluit cat de mare era diagonala Samsung GALAXY NOTE 9, iar acum tot multumita lui aflam specificatiile pentru Samsung GALAXY NOTE 10, deci vestile sunt bune.

Samsung GALAXY NOTE 10. Noile modele de smartphone-uri vor fi lansate in vara acestui an de catre compania Samsung, zvonurile recente indicand luna august ca posibila pentru aparitia lor.

This post was last modified on mai 22, 2019, 11:27 AM 11:27

Disqus Comments Loading...