X

Trupele S.W.A.T. Trimise pentru a Aresta Hoti din Apple Store

Trupele S.W.A.T. au fost trimise in SUA pentru a aresta hoti care au furat produse dintr-un Apple Store al companiei americane, intr-o situatie destul de neobisnuita. Doua persoane care au furat produse dintr-ul Apple Store amplasat intr-un mall din Reno, SUA, au fost arestate de catre trupele S.W.A.T. ale politiei intr-o casa din oras, fara a fi totusi acuzate de furt.

Arestarea a avut loc in data de 14 aprilie, cei doi hoti refuzand sa opreasca cand o masina de politie i-a interceptat in trafic, si reusind sa se ascunda intr-o casa din oras. Pentru ca era vorba despre recidivisti, politia a cerut ajutorul trupelor S.W.A.T., care au folosit gaz iritant inainte de a patrunde in casa si a aresta un barbat in varsta de 37 de ani, si o femeie in varsta de 24 de ani.

Desi politia nu a arestat cele doua persoane sub acuzatia de furt, atat barbatul, cat si femeia sunt suspecti principali in anchete privind multiple jaf-uri din Apple Store-uri. Politia cred ca ambele persoane au furat produse din magazinele Apple, si probabil ca dupa ce vor corobora dovezile cu declaratii ale lor, ii vor acuza deasemenea si de furt.

Two people have been arrested after a Reno Police SWAT investigation that had officers looking for suspects in a number of thefts from the Apple Store at the Summit Mall. When the two wouldn’t exit the house, and based on the history of the suspects, including burglary in Truckee, police set up a perimeter and asked for help from a SWAT team. SWAT used gas, leading 37-year-old Christopher Chang and 24-year-old Jennifer Chang walking from the house and being arrested.

This post was last modified on mai 12, 2019, 9:09 PM 21:09

Disqus Comments Loading...