X

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, SCHIMBARE MAJORA de MAINE

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, vor face de maine o schimbare foarte importanta pentru serviciile de telefonie mobila pe care le ofera pentru clientii din Romania, iar toti clientii lor vor avea aplicata modificarea. Mai exact, este vorba despre modificarea tarifelor pentru apelurile facute in roaming in interiorul spatiului SEE, Digi Mobil, si restul operatorilor de telecomunicatii, avand aceasta modificare impusa de catre uniunea europeana, fara vreo exceptie, si toti clientii trebuie sa stie de asta.

Digi Mobil. Incepand cu data de 15 mai 2019, toate apelurile telefonice facute in interiorul spatiului SEE, atunci cand suntem in roaming, nu vor avea un pret mai mare de 0.19 euro fara TVA, dec unii vor avea facturi mult mai mici. In aceeasi masura, Digi Mobil, si restul operatorilor din Romania, sau Europa, sunt obligati sa plafoneze preturile SMS-urilor, trimise in roaming, la 0.06 centi per mesaj, adica un pret extrem de apropiat de cel platit si in tara.

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, SCHIMBARE MAJORA de MAINE

Digi Mobil. Tariful nou se aplica doar pentru numere de telefon din SEE pentru care nu exista o alocatie lunara in abonamentul clientului, sau in cazul in care ati depasit deja alocatia lunara, si sunati la orice numar cand sunteti in roaming. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru SMS-uri, pretul de 0.06 euro fara TVA aplicandu-se in exact acelasi mod, dar daca aveti alocate minute si SMS-uri multe in abonament, atunci n-ar trebui sa va “loviti” vreodata de tarife.

Începând cu 15 mai 2019, tarifele pentru apeluri fixe si mobile catre orice tara din interiorul Spațiului Economic European (statele Uniunii Europene, plus Norvegia, Islanda și Liechtenstein) nu vor depași 0,19 euro (fara TVA) pe minut și 0,06 euro pentru un SMS.

Digi Mobil. Schimbarile acestea sunt impuse de catre Uniunea Europeana intr-o tentativa de a unifica si mai mult piata de telecomunicatii de pe continent, iar clientii sa beneficieze de aceleasi preturi indiferent unde se afla. Operatorii din Romaina au aplicat inca din 2017 “roam like at home”, unii cu mai multe restrictii decat altii, dar per total Digi Mobil, si celelalte companii telecom, respecta toate prevederile europene privitoare la aceste modificari.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, de maine se aplica noile tarife pentru roaming pentru toti operatorii de telefonie mobila, si este bine sa stiti ceea ce veti primi cand calatoriti in afara tarii noastre.

This post was last modified on mai 23, 2019, 7:43 AM 07:43

Disqus Comments Loading...