X

WhatsApp. Night Mode apare in PRIMELE IMAGINI

WhatsApp. Night Mode este prezentat astazi in primele imagini pentru aplicatia de mesagerie a companiei americane, el urmand a aduce marea schimbarea dorita de catre utilizatorii din intreaga lume chiar in acest moment. Night Mode este denumirea sub care este cunoscut “dark mode” in momentul de fata pentru toata lumea, si pentru WhatsApp am putea vorbi despre integrarea unei teme intunecare cu o denumire noua, probabil pentru ca nu va fi chiar atat de intunecata.

WhatsApp. Desi pana recent fusesera descoperite doar schimbari pentru sectiunea de setari a aplicatiei, si de acolo au fost preluate imagini cu noul Night Mode, iata ca in realitate exista si alte sectiuni care au fost modificate. Imaginile din acest articol ne arata inclusiv interfata de char din WhatsApp in care vedem cum a fost implementat acest Night Mode, el fiind un dark mode in adevaratul sens al cuvantului, doar ca are o denumire usor diferita.

WhatsApp. Night Mode apare in PRIMELE IMAGINI

WhatsApp. Separat de aceste imagini nu se cunosc prea multe deocamdata cu privire la acest Night Mode care este in dezvoltare la compania americana de ceva vreme, si care ar trebui sa aiba schimari pentru intreaga interfata a aplicatiei. Este de asteptat ca WhatsApp sa aplice Night Mode-ul fie in baza setarilor existente pentru sistemul de operare, fie in baza unei optiuni care va fi disponibila in meniul de setari, exact precum in Telegram.

WhatsApp. Indiferent de modul in care va fi implementat acest Night Mode pentru aplicatia de mesagerie, este destul de clar faptul ca Facebook vrea intr-adevar sa ne ofere ceea ce asteptam de foarte multa vreme in aplicatia sa. WhatsApp nimeni nu a oferit pana acum o posibila data la care acest Night Mode va fi lansat in mod oficial, dar e destul de clar ca il vom avea disponibil candva in cursul anului 2019.

WhatsApp. Intre timp, cei Android Q va aduce un dark mode si pentru aceasta aplciatie, iar iOS 13 ar trebui sa ofere ceva similar.

This post was last modified on mai 24, 2019, 1:43 PM 13:43

Disqus Comments Loading...