X

Fortnite. Versiunea 9.0.1 aduce NOUTATI MAJORE

Fortnite. Versiunea 9.0.1 a celebrului joc a fost lansata astazi, iar toti cei interesati de ea au parte de o schimbare extrem de interesanta de care ar trebui sa stie chiar in momentul de fata. Mai exact, pentru versiunea 9.0.1 a Fortnite au fost implementate foarte multe noutati interesante, multe dintre ele fiind concentrate pe armele automate care sunt incepand de astazi disponibile pentru jucatorii carora le place sa distruga tot ce le iese in cale.

Fortnite. Cea mai importanta arma noua care a fost implementata de catre Epic games este “Tactical Assault Rifle”, aceasta fiind o pusca automata care poate distruge orice fel de inamici aflati la distanta mica. La distante mari arma nu este la fel de eficienta in a omora alti jucatori din Fortnite, deci o veti putea folosi cel mai bine cand va aflati in spatii inchise, sau cand aveti alti jucatori in imediata voastra apropiere, dar cam atat.

Fortnite. Versiunea 9.0.1 aduce NOUTATI MAJORE

Fortnite. Arma automata este una destul de rara, ea avand damage de 22/23/24, in functie de cat de rara este, doar 30 de cartuse fiind disponibile ipentru a trage in oricine ne ataca in cadrul jocului. Lansarea acestei arme in Fortnite a dus a decizia de a elimina “Compact SMG”, insa “Drum Gun” a revenit in joc, aceasta avand damage de 26/27, in functie de cat de rara e de gasit, aceasta fiind eliminata cu doar cateva actualizari in urma pentru ca era prea “eficienta”.

Fortnite. Separat de aceste schimbari pentru arme, cei de la Epic Games au facut si multe alte modificari minore, in special pentru felul in care functioneaza “Slipstreams”, si nu doar atat. Fortnite are deasemenea rezolvate alte probleme de functionare, si are imbunatatite performantele generale, astfel incat toti cei care instaleaza actualizarea vor avea parte de cea mai buna experienta de joc atunci cand sunt online in cadrul sau.

This post was last modified on mai 16, 2019, 10:24 PM 22:24

Disqus Comments Loading...