X

WhatsApp. ATENTIE! Cum REZOLVI cea mai GRAVA PROBLEMA din 2019

WhatsApp. O problema extrem de mare exista in momentul de fata cu aplicatia de mesagerie detinuta de catre cei de la Facebook, si toti cel aproape 2 miliarde de utilizatori din lumea intreaga sunt in pericol. Mai exact, saptamana aceasta a fost anuntat faptul ca aplicatia WhatsApp are o vulnerabilitate extrem de grava care permite infectarea oricarui iPhone, sau telefon Android, cu un spyware ce poate oferi acces la date din dispozitive, si nu numai.

WhatsApp. Vulnerabilitatea a fost dezvaluita de catre cei din spatele platformei de mesagerie dupa ce au inceput sa apara si informatii publice cu privire la ceea ce se poate face din cauza sa in momentul de fata. Vulnerabilitatea a fost descoperita si exploatata de catre o companie de securitate cibernetica din Israel, ea reusind sa infecteze un numar substantial de utilizatori ai WhatsApp, totul intr-o tentativa de a masca o serie de atacuri asupra unor tinte precise.

WhatsApp. ATENTIE! Cum REZOLVI cea mai GRAVA PROBLEMA din 2019

WhatsApp. Un simplu apel telefonic facut fara ca utilizatorul sa stie permite infectarea telefonului cu spyware, iar de aici accesul la orice fel de date se face tot fara ca utilizatorul sa stie. Vulnerabilitatea este atat de grava incat cei de la WhatsApp au rezolvat-o la doar cateva zile dupa ce le-a fost raportata, actualizand aplicatiile pentru iPhone si Android cu celeritate, si cerandu-le oamenilor sa le instaleze cat mai repede in telefoane.

WhatsApp. Daca instalati chiar acum cea mai recenta versiune a aplicatiilor pentru iPhone si Android veti fi protejati impotriva oricaror atacuri care sunt initiate in baza acestei vulnerabilitati foarte periculoase. Oricare dintre versiunile anterioare ale aplicatiei WhatsApp pentru iPhone, sau Android, sunt vulnerabile in fata acestui exploit extrem de periculos, care nu afecteaza si alte aplicatii de meagerie, asa ca actualizati-va aplicatiile pentru a va proteja in totalitate.

WhatsApp. Aceasta este una dintre cele mai grave probleme de securitate pentru aplicatia de mesagerie, iar asta desi in trecut au existat vulnerabilitati care au oferit deasemenea acces la orice fel de date din telefoane.

This post was last modified on mai 26, 2019, 8:02 AM 08:02

Disqus Comments Loading...