X

Huawei P30 PRO. Functia pe care o va COPIA Samsung

Huawei P30 PRO. Cel mai popular smartphone Android al momentului are cateva noutati extrem de importante implementate de catre comapania Huawei, iar una dintre cele de top va fi copiata de catre cei de la Samsung. Mai exact, se pare ca Samsung vrea sa copieze de la Huawei P30 PRO functia de zoom optic de pana la 5X pentru camerele telefoanelor, iar modelele sale din anul 2020 ar urma sa o aiba inclusa, dar deocamdata nu se stie cu care dintre ele se va incepe.

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca inclusiv cei de la OPPO au implementat in propriile telefoane o asemenea functionalitate pentru camera, cei de la Samsung au cam ramas in urma in fata competitorilor din China. In aceasta idee, probabil ca au studiat cu mare atentie Huawei P30 PRO pentru a vedea cat de buna este camera quad a telefonului, si a pregati una cel putin la fel de buna pentru produsele pe care le va lansa in cursul anului 2020 pe piata.

Huawei P30 PRO. Functia pe care o va COPIA Samsung

Huawei P30 PRO. Actualele telefoane Samsung GALAXY S10 au doar zoo optic de pana la 2X pentru camera, in timp ce telefoane Huawei merg cu zoom-ul hibrid pana la 10X, sau 50X pentru a face poze cu luna, oarecum. Implementand zoom optic de pana la 5X pentru telefoanele din 2020, cei de la Samsung se asigura ca ajung din urma Huawei P30 PRO, si nu vor ramane cu foarte mult in urma telefoanelor care vor fi lansate de catre chinezi in primavara anului 2020.

Samsung Electro-Mechanics has developed an ultra-slim optical 5x zoom camera module that can eliminate the protruding part of the smartphone and announced that it started mass production from this month. This is a product that solves the problem of CATOOFU, which is a disadvantage of high-resolution, high-magnification optical zoom smartphone camera, and it is designed and manufactured core parts such as lenses and actuators. I was able to.

Huawei P30 PRO. Senzorul de imagine care va fi preluat de catre coreeni nu va fi acelasi precum in cazul Huawei, ci va fi similar cu cel folosit de catre OPPO, mai ales ca a cumparat furnizorul de camere al acelei companii chinezesti. Era destul de clar faptul ca Samsung va implementa in viitoarele sale telefoane aceasta functie care a facut Huawei P30 PRO un telefon foarte atractiv pentru cei care fac poze in mod constant cu telefonul, iar asta nu ar trebui sa fie o surpriza.

Huawei P30 PRO. Samsung va implementa cu siguranta tehnologii foarte avansate pentru cei care ii vor cumpara viitoarele modele de telefoane, si este foarte posibil sa ne uimeasca serios cu ceea ce va oferi.

This post was last modified on mai 29, 2019, 12:24 PM 12:24

Disqus Comments Loading...