X

Samsung. RECORD ULUITOR cu Acest NOU Telefon

Samsung. Daca va gandeati ca Samsung a renuntat la lupta pentru recorduri pe piata smartphone-urilor, si a cedat in fata chinezilor, ei bine va inselati amarnic, pentru ca planurile coreenilor sunt complet diferite. Mai exact, cei de la Samsung pregatesc lansarea unui nou model de smartphone care vine cu un nou record pentru piata smartphone, si vorbim despre o schimbare care va avea un impact majora asupra pietei telefoniei mobile in anii urmatori.

Samsung. Mai exact, lansarea GALAXY A70S este pregatita in momentul de fata de catre compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga, si telefonul va veni cu prima camera de 64 de megapixeli pentru telefoane mobile. Da, ati citit bine, cei de la Samsung intentioneaza sa implementeze in GALAXY A70S prima camera de 64 de megapixeli pentru telefoane mobile, ceea ce va da startul unei noi curse pentru implementarea de camere de rezolutie mare in smartphone-uri.

Samsung. RECORD ULUITOR cu Acest NOU Telefon

Samsung. Cu aceasta noua camera coreenii ii vor depasi pe chinezi, care folosesc acum camere de 48 de megapixeli in telefoanele mobile, astfel ca va avea un nou avantaj pentru produsele pe care le va vinde in lumea intreaga. Chiar daca GALAXY A70S este un telefon de clasa medie, cei de la Samsung fac o investitie aici pentru a vedea cat de mult succes ar putea avea un asemenea tip de smartphone inainte de a implementa camerele de acest gen in modelele premium.

Samsung Electronics is planning to release world’s first Smartphone equipped with 64MP camera sometime during the second half of 2019. It is trying to improve Smartphone camera one step further by combining super-small and super-high quality image sensor and its competitive edge. According to industries, it is heard that Samsung Electronics is planning to apply 64MP image sensor to ‘Galaxy A70S’ that is expected to be released during the second half.

Samsung. Presedintele diviziei mobile a companiei coreene a spus anul trecut ca in telefoanele de clasa medie vom vedea pentru prima oara implementate tehnologii inovatoare, iar acum compania se tine de cuvant. Acelasi lucru s-a intamplat si in 2018, iar din moment ce GALAXY A70S va avea aceasta camera de 64 megapixeli implementata, e destul de clar ca Samsung va aduce tehnologia inclusiv in viitoare modele premium undeva in viitor.

Samsung. Acestea fiind spuse, noua camera va ajunge in GALAXY A70S in a doua parte a anului 2019, dar deocamdata nu a fost furnizata vreo data, nici macar cu titlu de zvon.

This post was last modified on iun. 1, 2019, 1:49 PM 13:49

Disqus Comments Loading...