X

WhatsApp. Schimbarea ce a APRINS Intregul INTERNET

WhatsApp.  Cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta are in momentul de fata peste 2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, iar o comunitate atat de mare nu e chiar atat de usor de multumit. Totusi, desi pana acum compania din spatele WhatsApp n-a avut parte de plangeri prea mari, o schimbare anuntata deja de catre companie, si prezentata recent, a generat discutii aprinse in randul utilizatorilor din lumea intreaga.

WhatsApp. Vorbesc desigur despre reclamele pe care aplciatia de mesagerie urmeaza sa le afiseze pentru utilizatori incepand de anul viitor, primele imagini cu modul in care vor arata acestea aparand deja pe internet. Vorbim despre reclame care vor fi afisate in cadrul functiei Status a aplicatiei WhatsApp, iar oamenii au inceput deja sa anunte ca in momentul in care reclamele vor invada aplicatia, ei vor cauta sa faca trecerea spre platforma concurenta Telegram.

WhatsApp. Schimbarea ce a APRINS Intregul INTERNET

WhatsApp. Amenintarile si criticile aduse companiei din spatele platformei de mesagerie au venit chiar din momentul in care fostul presedinte al sau a decis sa anunte in mod public faptul ca reclamele vor ajunge in aplicatie. Fondatorii platformei de mesagerie WhatsApp au parasit compania, dupa ce a fost cumparat de Facebook, deoarece n-au putut opri afisarea de reclame in aplicatie, iar acum utilizatorii ameninta ca vor face acelasi lucru, iar ei reprezinta pierderea cea mai mare.

WhatsApp. Reclamele vor fi afisate la inceput doar in story-urile pe care le publica utilizatorii direct prin aplicatie, insa de aici se va trece si la nivelul urmator, adica la afisarea de reclame printre chat-uri, sau chiar in alte sectiuni. Vazand ceea ce s-a intamplat cu Facebook Messenger, carea fiseaza reclame cam peste tot, cei care folosesc WhatsApp se tem ca acelasi lucru se va intampla cu aceasta platforma, si ameninta cu parasirea platformei daca ele vor fi integrate.

WhatsApp. Deocamdata mai avem cel putin vreo 7 luni pana cand reclamele vor invada aplciatia WhatsApp, deci ramane doar sa vedem cat de agresiva va fi implementarea in final.

This post was last modified on mai 27, 2019, 8:55 PM 20:55

Disqus Comments Loading...