X

Fortnite. Descoperirea SURPRIZA ce ZGUDUIE Jocul

Fortnite. Cel mai popular joc online al momentului are parte de o descoperire extrem de interesanta care zguduie lumea virtuala creata de catre Epic Games, si confirma unele teorii pe care unii nu le-au crezut pana in prezent. Mai exact, unele teorii pentru Fortnite spuneau faptul ca un monstru va invada la un moment dat lumea virtuala, iar acest lucru pare sa se apropie serios de o indeplinire, daca ne uitam la noua descoperire.

Fortnite. Se pare ca sub Polar Peak ar trai o creatura care a cam inceput sa dea semne ca se va trezi si va deveni parte a jocului, recentele eruptii vulcanice intrerupand “hibernarea” acestei presupuse creaturi. Miscarile acestei creaturi in cadrul jocului Fortnite au generat si ruperea unor bucati din icebergul sub care traieste aceasta, iar asta sugereaza o schimbare faorte mare pentru toti jucatorii activi in cadrul platformei online.

Fortnite. Descoperirea SURPRIZA ce ZGUDUIE Jocul

Fortnite. Acum toti jucatorii care viziteaza zona din spatele Polar Peak

vor vedea un ochi inghetat care ii urmareste in respectiva zona, si care chiar clipeste, confirmand faptul ca acolo e o creatura ce asteapta sa iasa. Jucatorii care au stat suficient in zona sustine ca acea creaturi scoate si unele sunete care seamana cu cele ale delfinilor, iar asa jucatorii Fortnite au parte de o posibila noua schimbare uriasa pregatita de catre Epic Games.

Fortnite. Inca de acum 6 sezoane tot umbla zvonuri privind creatura “mitica” din cadrul jocului pe care multa lume o astepta, dar pe care pana acum nimeni nu a vazut-o, dar iata ca lucrurile s-au schimbat. Deocamdata nimeni nu stie ce monstru se ascunde in gheata, gata sa atace jucatorii din Fortnite, unii spunand ca este unul care va aparea impreuna cu lansarea celui mai recent film din seria Godzilla, asa ca e posibil ca in weekend sa fie dezvaluita marea surpriza.

This post was last modified on mai 28, 2019, 9:59 PM 21:59

Disqus Comments Loading...