X

WhatsApp. NOUA Functie LANSATA pe Telefoane

WhatsApp. De astazi aplicatia de mesagerie are o noua functie disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea aducand pentru toata lumea ceva ce a fost anuntat in mod oficial pentru disponibilitate de ceva vreme. Mai exact, cu ceva timp in urma a fost dezvaluit faptul ca WhatsApp urmeaza sa lanseze o noua functie pentru sistemul de mesaje vocale care este disponibil pentru telefoanele mobile, iar o noua functie interesanta a fost lansata pentru el.

WhatsApp. Mai exact, acum utilizatorii pot asculta mesaje vocale consecutive fara a mai fi nevoiti sa porneasca manual fiecare mesaj in parte, deci vor putea auzi tot ceea ce primesc de la alte persoane, fara oprire. Noua functie pentru WhatsApp a fost testata timp de cateva luni de catre compania americana inainte de a fi lansata oficial, iar acum este implementata in aplicatia pentru telefoanele Android in cea mai recenta versiune distribuita prin Google Play.

WhatsApp. NOUA Functie LANSATA pe Telefoane

WhatsApp. In momentul in care un mesaj vocal este redat pana la capat, aplicatia va rula un semnal sonor care confirma ca mesajul s-a terminat, apoi va incepe sa-l ruleze automat pe cel din urma sa. Functionalitatea este extrem de similara cu cea pe care ati vazut-o prin filme pentru telefoanele care permit inregistrarea de mesaje vocale, cei de la WhatsApp inspirandu-se in totalitat de acolo, insa schimbarea in sine este foarte utila.

WhatsApp. Separat de aceasta functie noua, aplicatia de mesagerie are foarte multe alte schimbari pregatite de lansarea, un dark mode fiind printre schimbarile pe care toata lumea le asteapta de la aplicatie. Pe de alta parte, WhatsApp va avea deasemenea impuse si reclame in cadrul sectiunii Status, iar acesta este unul dintre subiectele care genereaza foarte multe discutii aprinse in randul celor ce folosesc platforma in momentul de fata.

WhatsApp. Revenind, fucntia pentru mesajele vocale a fost lansata astazi, si este activata automat in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

This post was last modified on iun. 7, 2019, 8:40 PM 20:40

Disqus Comments Loading...