X

iOS 12. Schimbare IMPORTANTA pe iPhone si iPad

Compania Apple a implementat ieri pentru iOS 12 o schimbare importanta pentru iPhone, iPad, si iPod Touch-urile din lumea intreaga, fara sa anunte asta in prealabil. Mai exact, limita pentru descarcarile din App Store a fost crescuta de la 150 MB la 200 MB incepand de ieri, iar schimbarea pare mica, dar nu prea este.

Apple a crescut limita de download pentru aplicatii si jocuri din App Store pentru ca acestea incep sa aiba dimensiuni tot mai mari, si era nevoie de o crestere din acest punct de vedere. Limita se aplica doar pentru descarcarile facute folosind o conexiune de internet mobil, doarece pentru descarcarile prin Wi-Fi nu exista limite.

Limitele pentru descarcarile de aplicatii si jocuri prin conexunile mobile de date au fost impuse pentru ca utilizatorii sa nu descarce in mod accidental aplicatii mari. Internetul mobil era foarte scump cu doar cativa ani in urma, insa pe masura ce acesta devine disponibil in cantitati tot mai mari la preturi tot mai mici, limitele incep sa dispara.

Acestea fiind spuse, acum puteti descarca aplicatii si jocuri care au maxim 200 MB, insa nu o faceti prea des, pentru ca veti consuma foarte rapid traficul vostru de internet.

This post was last modified on iun. 1, 2019, 8:54 AM 08:54

Disqus Comments Loading...