X

WhatsApp. SCHIMBARE foarte MARE Anuntata OFICIAL

WhatsApp. O schimbare foarte mare a fost confirmata oficial de catre compania americana in mod complet surprinzator inainte de a o lansa, si ea va schimba destul de mult modul in care folosim aplicatia de mesagerie. Schimbarea foarte importanta a fost dezvaluita de catre cei de la WhatsApp in cadrul unei conferinte recente pe care a organizat-o in Europa, tot acolo fiind confirmat inclusiv faptul ca reclamele vor fi incluse in functia Status.

WhatsApp. Reclamele nu vor ajunge doar acolo, deoarece pentru companiile care sunt active in platforma, compania americana vrea sa ofere posibilitatea de a trimite mesaje care au butoane speciale incluse in ele. Clientii vor vedea notificari cu butoane speciale, dar si mesaje in interfata de chat, iar WhatsApp le va permite companiilor sa le ofere oamenilor posibilitatea de a cumpara mesaje direct din aplicatie, sau macar de a vedea unele informatii despre ele.

WhatsApp. SCHIMBARE foarte MARE Anuntata OFICIAL

WhatsApp. Comandarea produselor va putea fi facuta la fel cum se intampla inclusiv in cadrul unui website, sau a unei aplicatii a unui magazin online, doar ca totul este aici oferit intr-o aplicatie de mesagerie. Implementarea acesta va lua foarte multa lume prin surprindere cand va fi lansata pentru WhatsApp, iar asta in conditiile in care platforma in sine a fost promovata ani de-a randul cu faptul ca nu va “inunda” utilizatorii cu reclame de care nu au nevoie.

 

WhatsApp. Cum va functiona totul nu stim extrem de clar, dar cel mai probabil vorbim despre ceva similar cu ceea ce am vazut deja prin Instagram, unde exista lucruri similare pentru functia Stories. Desigur ca in WhatsApp lucrurile sunt diferite, iar oamenii nu sunt obisnuiti cu reclame, si nici nu vor sa le vada, asa ca reactia la implementarea unei asemenea modificari, cu siguranta va fi extrem de criticata de oameni.

WhatsApp. Nu se stie cand ar urma sa fie impusa aceasta schimbare pentru aplicatia de mesagerie, dar cel mai probabil o vom vedea pana la sfarsitul acestui an, inainte ca reclamele sa fie impuse.

This post was last modified on iun. 11, 2019, 10:46 AM 10:46

Disqus Comments Loading...