X

iOS 13 – Apple Ofera NOI Detalii despre Instalare

iOS 13 are procesul de instalare in versiune beta facut foarte complicat de catre compania Apple, americanii refuzand sa mai ofere vreun profil beta pentru instalarea sistemului de operare, asa cum faceau in anii trecuti. Cei de la Apple au evitat sa ofere vreo explicatie clara pentru decizia de a limita atat de mult procesul de instalare al sistemului de operare, asa ca lumea a inceput sa puna intrebari in legatura cu asta.

iOS 13 nu va fi disponibil pentru instalare prin profil beta in prima versiune oferita de catre compania Apple, din motive inca necunoscute, dar e posibil ca una ulterioara sa fie oferita si in acest mod pentru noi. Craig Federighi, vicepresedintele care a prezentat functiile noi din iOS 13, a afirmat ca in momentul in care sistemul de operare va fi testat in versiune beta publica, vor fi disponibile si profile beta pentru instalare in iPhone.

iOS 13 – Apple Ofera NOI Detalii despre Instalare

iOS 13, in a doua, sau poate chiar a treia versiune beta a sistemului de operare ar putea sa fie pus in distributie cu un profil OTA pentru instalare fara iTunes, dar nimeni nu poate confirma acest lucru inca. Versiunile beta publice ale sistemului de operare vor fi puse in distributie undeva pe la inceputul lunii iulie, asa ca pana atunci e posibil sa avem posibilitatea de a face instalarea fara a fi legati de un Mac, si iTunes, dar nu va faceti sperante foarte mari.

iOS 13 poate fi instalat acum exclusiv cu ajutorul iTunes, plus a cel putin inca doua pachete care fac procedura posibila fara Xcode, sau teoretic inclusiv pe Windows, insa procesul in sine e mai simplu doar pe Mac. As vrea sa va spun ca actualizarea va fi foarte usor de instalat prin OTA inaintea aparitiei versiunilor publice, dar din moment ce Apple limiteaza accesul la el, e clar ca exista unele probleme care fac dificila folosirea.

iOS 13 ar urma sa fie lansat in mod oficial undeva in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie, dupa cum s-a intamplat si cu versiunile anterioare ale sistemelor de operare si in anii trecuti, deci ne putem astepta la asta.

This post was last modified on iun. 5, 2019, 1:29 PM 13:29

Disqus Comments Loading...