X

Samsung GALAXY S10. Un MODEL NOU a fost LANSAT

Samsung GALAXY S10. Un nou model din seria de telefoane a fost lansat chiar acum in diverse tari de pe glob, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor mai multe optiuni in ceea ce priveste achizitiile in momentul de fata. Conform informatiilor venite astazi in legatura cu noul model al Samsung GALAXY S10, acesta a fost pus deja in distributie in unele tari, urmand ca in altele sa inceapa vanzarile in perioada imediat urmatoare, fara a se cunoaste posibile date.

Samsung GALAXY S10. Vorbesc despre versiunea rosie din seria de telefoane, aceasta avand denumirea Cardinarl Red, schimbarea de culoare pentru carcasa fiind singura modificare facuta de catre coreeni. Am vazut imagini cu aceste noi modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 inca de acum cateva saptamani, iar astazi iata ca au fost intr-un final lansate pentru clientii care sunt dornici de o schimbare in ceea ce priveste telefoanele.

Samsung GALAXY S10. Un MODEL NOU a fost LANSAT

Samsung GALAXY S10. Preturile pentru aceste noi modele din seria de telefoane raman neschimbate, si asta e perfect normal, pentru ca nu aduc nimic nou in afara de culoarea pe care coreenii au pregatit-o. Lansarea acestui nou model al Samsung GALAXY S10 nu ar trebui sa fie nici macar o surpriza pentru cineva, deoarece in momentul in care vanarile scad, se apeleaza la lansari de acest gen pentru a mai creste interesul in produse.

Samsung GALAXY S10. Desi in mod normal cei de la Samsung isi programeaza lansarile de produse noi simultan in mai multe tari de pe glob, iata ca acum au decis sa faca totul segmentat pentru clienti. In aceasta idee, nu se stie cand va ajunge in Romania acest nou model rosu al Samsung GALAXY S10, ina cel mai probabil nu vom avea extrem de mult de asteptat pana cand el va fi disponibil pentru clientii dornici sa il cumpere.

This post was last modified on iun. 14, 2019, 2:22 PM 14:22

Disqus Comments Loading...