X

VIDEO. iOS 13 are 200 de NOUTATI Prezentate

iOS 13 are peste 200 de noutati implementate de catre compania Apple, cei din Cupertino oferind pentru iPhone, iPad, si iPod Touch foarte multe schimbari in fiecare an, iar acum vedem ca lucrurile nu sunt cu mult diferite. In clipul video de mai jos puteti vedea 200 de noutati ale iOS 13 prezentate pe iDevice-urile companiei Apple pentru a sti la ce sa ne asteptam dupa ce facem update la aceasta versiune a sistemului de operare.

Zilele trecute am publicat o lista cu toate noutatile iOS 13 mentionate de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in cadrul website-ului sau in urma conferintei de prezentare a actualizarii. Stim deja ca exista foarte multe noutati pentru iOS 13, v-am prezentat separat cateva dintre cele notabile, insa exista foarte multe altele mai mici despre care nu am apucat sa vorbesc, dar pe care le aveti prezentate mai jos in totalitate.

VIDEO. iOS 13 are 200 de NOUTATI Prezentate

Inainte sa incepeti vizionarea trebuie sa va spun ca intregul clip video are peste 46 de minute, deci va trebuie foarte multa rabdare pentru a vedea chiar toate schimbarile care sunt prezentate pentru iOS 13. Daca sunteti extrem de interesati de noutati, atunci va puteti lua o punga de popcorn/chips-uri, sau orice mai vreti voi, si va puteti “delecta” cu tot ceea ce veti putea folosi din momentul in care actualizarea va fi lansata public.

This post was last modified on iun. 7, 2019, 5:43 PM 17:43

Disqus Comments Loading...