X

WhatsApp UPDATE LANSAT cu NOI Functii Azi

WhatsApp are astazi parte de un nou update care aduce functii noi pentru aplicatie, insa desigur ca lista de schimbari publicata de catre companie nu descrie exact ceea ce vom primi dupa instalarea versiunii imbunatatite. Lista oficial de schimbari pentru aplicatia WhatsApp vorbeste despre posibilitatea de a vedea sticerele intregi in notificarile pe care le primim de la diverse persoane, insa in realitate exista alte schimbari mult mai interesante de care se bucura utilizatorii.

WhatsApp are in primul rand implementata o schimbare multumita careia putem vedea cate poze urmeaza sa trimitem unei persoane dupa ce facem selectia din libraria foto-video, pana acum fiind afisata doar dimensiunea totala a acestora. WhatsApp are deasemenea eliminata functia care permite salvarea pozei de profil pe care o au setata contactele noastre, ceea ce reprezinta o schimbare destul de buna pentru o functie ce nu trebuia oricum sa existe.

WhatsApp UPDATE LANSAT cu NOI Functii Azi

Schimbarea WhatsApp pentru albumele foto.

WhatsApp are deasemenea inlocuit formatul in care sunt salvate mesajele vocale primite pe terminalele noastre, acum fiind folosit cel M4A in locul celui OPUS, schimbarea permitand si retrimitere acestor fisiere catre alte persoane. O alta schimbare importanta are legatura cu redarea clipurilor video primite de la alte persoane, WhatsApp permitand redarea mult mai usoara a acestora chiar daca nu le-am descarcat deja in telefoane inainte de a incepe sa le vizualizam.

WhatsApp aduce si alte imbunatatiri pentru functiile disponibile in aplicatiile oferite in momentul de fata, insa acestea nu sunt mentionate, din motive necunoscute, in lista oficiala de schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga. WhatsApp este deasemenea pregatita si pentru modificarile majore din 2019, una dintre ele urmand a permite interconectarea cu Facebook, Instagram, Facebook Messenger, recentele probleme de functionare permitand propagarea multor modificari.

WhatsApp are pregatite foarte multe schimbari pe care nimeni nu si le doreste, cea mai proasta dintre ele fiind includerea de reclame in cadrul aplicatiilor, dar parte abuna fiind ca asta se va intampla abia undeva anul viitor.

This post was last modified on iun. 16, 2019, 3:35 PM 15:35

Disqus Comments Loading...