X

Orange iti ofera O LUNA de INTERNET GRATUIT

Orange a facut astazi un anunt care-i va lasa pe foarte multi dintre clienti cu gura cascata, iar asta deoarece operatorul le ofera clientilor o luna de internet gratuit in Romania, si asa poti activa chiar acum bonusul. Cei de la Orange le ofera o luna d internet gratuit clientilor care au cartele PrePay in momentul de fata, aceasta fiind o oferta speciala pe care compania a anuntat-o pentru a sarbatori inceperea verii, iar clientii se pot bucura de mult trafic de net mobil in Romania.

Orange sustine ca oricare dintre clientii sai care activeaza o optiune de minim 6 euro beneficiaza de un bonus de 30 GB de internet gratuit pe care-l pot folosi pentru a face orice doresc de pe propriile telefoane mobile. Mai mult decat atat, cei care isi activeaza acest bonus direct din contul My Orange, in aceasta pagina, benfeiciaza de o luna de internet gratuit pe care-l pot folosi nu doar in Romania, ci si in roaming, ceea ce este o surpriza si mai mare.

Orange iti ofera O LUNA de INTERNET GRATUIT

Orange ofera aceasta luna de internet gratuit doar pentru clientii de cartele PrePay care au deja activa o optiune de minim 5 euro credit in abonament, astfel ca foarte multa lume se poate bucura de beneficii. Spre deosebire de alte oferte anterioare, cei de la Orange uimesc prin faptul ca ofera internet gratuit nu doar in Romania, ci si in roaming, ceea ce pana acum operatorii de telefonie mobila nu prea obisnuiau sa faca.

Astfel, clienţii Orange PrePay au noi motive de bucurie, fiind recompensaţi automat cu 30 GB bonus la activarea unei opţiuni de minim 6 euro. În plus, cei care accesează contul My Orange pot activa bonusul ce le oferă 30 de zile internet la liber disponibil atât naţional cât şi în roaming. Bonusul poate fi folosit timp de o lună împreună cu o opţiune de minim 5 euro credit.

Orange uita totusi de clientii care au abonamente, si care nu beneficiaza de o luna de internet gratuit in aceleasi conditii, astfel ca daca veti calatori prin strainatate, mai bine cumparati o cartela PrePay. In general operatorii de telefonie mobila au oferte mult mai bune pentru PrePay decat pentru abonamente, iar cei de la Orange nu se dezmint, deci doar clientii fara abonamente au o luna de internet gratuit pentru calatoriile facute in tara.

Orange va permite sa va activati oferta chiar din acest moment, insa in functie de cum veti calatori prin vacante vara aceasta, va recomand sa va programati luna de internet gratuit atunci cand aveti nevoie de ea.

This post was last modified on iun. 16, 2019, 9:20 PM 21:20

Disqus Comments Loading...