X

WhatsApp. Te DA in JUDECATA daca faci ASTA!

WhatsApp. Compania americana este obligata sa ia unele masuri foarte radicale in momentul de fata din cauza situatiei proaste prin care trece, si alte solutii nu pare sa fi gasit pentru problemele sale serioase. Mai exact, WhatsApp a anuntat ca urmeaza sa dea in judecata toate persoanele care abuzeaza de platforma sa in orice mod posibil, fie ca ii este cunoscut, sau nu, si avertizarea este una foarte serioasa, care va fi cu siguranta pusa in aplicare.

WhatsApp. Masura este una extrem de serioasa dupa ce platforma de venit o sursa de stiri false si manipulare crasa, unele persoane ajungand sa fie linsate in plina strada din cauza minciunilor din platforma. Decizia celor de la WhatsApp de a recurge la asemenea masuri are totusi la baza amenintarile cu inchiderea pe care le-au primit in diverse tari de pe glob, unele dintre acestea chiar si cu sute de milioane de utilizatori activi lunar.

WhatsApp. Te DA in JUDECATA daca faci ASTA!

WhatsApp. Printre abuzurile la care se refera compania se regasesc inclusiv stirile false distribuite in platforma atacurile de tip phishing, sau orice fel de atacuri de menite sa imprastie malware impotriva oamenilor. Tentativele de a fura conturi, indiferent de metoda prin care se face incercarea, vor fi deasemenea considerate abuz de catre compania WhatsApp, si toate persoanele care se folosesc de ele pot fi date in judecata fara vreo avertizare.

WhatsApp se angajează să folosească toate resursele pe care le are la dispoziție (inclusiv acțiunea în justiție) pentru a împiedica abuzurile care ne încalcă condițiile de utilizare, cum ar fi mesageria automatizată sau în masă și utilizarea în scopuri nepersonale.

WhatsApp. Totul va incepe din 7 decembrie, cand compania anuntat ca expira termenul limita pentru a termina aceste abuzuri, iar dovezile pentru procese se vor rezuma atat la ceea ce a adunat ea, cat si la declaratiie publice ale atacatorilor. Compania WhatsApp se va folosi de tot ceea ce are la dispozitie pentru a-si sustine cauzele cat poate de bine in procese, si daunele cerute pot fi de ordinul milioanelor de dolari, sau mai mari, in functie de fiecare caz in parte.

WhatsApp. In mod normal utilizatorii obisnuiti ar trebui sa fie in siguranta, insa e posibil ca unii sa distribuie in mod inocent link-uri catre website-uri cu continut malitios, si nu numai, iar asta le-ar putea aduce cel putin suspendarea din platforma.

This post was last modified on iun. 18, 2019, 5:44 PM 17:44

Disqus Comments Loading...