X

WhatsApp. PROBLEMA ENERVANTA ce FRUSTREAZA Oamenii

WhatsApp. Cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta are o mic/mare problema care a inceput sa devina frustranta pentru unii utilizatori care se asteapta sa aiba o experienta normala de folosire a aplicatiei. Mai exact, unii dintre utilizatorii WhatsApp au inceput sa se planga din cauza faptului ca apelurile vocale se intrerup chiar in mijlocul conversatiilor, si li se impune sa-si reporneasca telefoanele pentru a putea sa sune din nou persoanele cu care vorbeau.

WhatsApp. Problema nu e una tocmai noua, exista de ceva vreme, dar a intrat serios in atentia oamenilor abia cu cea ma recenta versiune beta a aplicatiei, iar asta pentru ca mai toti cei care o folosesc au intampinat problema. Practic, in timp ce utilizatorii WhatsApp fac apeluri vocale prin internet din aplicatie, acestea se inchid din senin, iar eroarea din imaginea de mai jos este afisata, fara ca oamenii sa poata face altceva decat ceea ce scrie acolo.

WhatsApp. PROBLEMA ENERVANTA ce FRUSTREAZA Oamenii

WhatsApp. Nu prea conteaza ce model de telefon folosesc oamenii, sau ce versiune a sistemului de operare Android este instalata, toti cei afectati intampina problema in exact acelasi mod, din pacate pentru ei. Desi apelurile se pot intrerupe ocazional, problema cea mai mare sta in faptul ca utilizatorii WhatsApp trebuie sa-si reporneasca telefoanele pentru a putea face iar apeluri telefonice VoIP, iar de aici vine frustrarea cea mai mare pentru ei.

WhatsApp. Compania stie cu siguranta despre aceasta problema, mai ales ca vasta majoritate a oamenilor care o intampina folosesc versiunea beta, deci si raporteaza toate erorile pe care le intampina. Din pacate, nu se stie deocamdata cam cand ar trebui sa fie rezolvata aceasta problema a platformei de mesagerie, chiar daca este foarte enervanta, asa ca trebuie foarte multa rabdare pana cand lucrurile revin la normal.

WhatsApp. In general nu e indicat sa instalati versiuni beta ale aplicatiilor, indiferent de la cine vin, dar atunci cand o faceti, trebuie sa va pregatiti sa intampinati probleme de acest gen in utilizarea obisnuita a lor.

This post was last modified on iun. 21, 2019, 12:01 PM 12:01

Disqus Comments Loading...